Nokia 6700 Hakkında Yorumlar

Sponsorlu Bağlantılar

tilbeist

tilbeist

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6700 Hakkında Yorumlar
Arkadaşlar merhabalar öncelikle... Ben yaşadığım su vakasından dolayı telefonumu yaptırdım fakat sorunlu bi telefon oldu tabi.. Sesim karşıya gitmiyo malesef.. Bu yüzden telefonumu değiştiricem. Modellere baktım biraz 6700 çok hoşuma gitti.. Kullanan veya bu telefon hakkında bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum yorumlarını paylaşabilirse herkes çok mutlu olurum. İyi bi karar verip vermediğim konusunda kararsızım. Karar vermeme yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Özetle bu telefonun iyi/kötü yanları nelerdir. Kullanan veya bilgisi olanların cevaplarını bekliyorum..:)

Teşekkürler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
java tabanlı ve 5mp kamerası olan çok şık bir telefon..6300 ın 5mp lik versiyonu ama bana göre baya pahalı..hem symbian değil hem pahalı..onun yerine daha güzel telefonlar düşünebilirsin..

tilbeist

tilbeist

Üye
    Konu Sahibi
telefona oyun program vs yüklemek için kullanmıcam. mesaj ve görüşme yapıcam sadece. tüm özelliklerine baktım ve görünüm olarak gerçekten çok beeğendiğim bir model. Fiyat konusunda ise var mı başka bi fikrin?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
N82,N79,N78 hemen hemen aynı fiyattalar..

Neverex

Üye
Bence çok pahalı bir telefon o fiyata çok telefon var.Bunlar sadece nokia olanları
İşte linkleri karar senin
N79

N78

superbot

superbot

Üye
Eğer istersen bende 6700 siyah renk var. 1 aylık faturalı kutulu bitane var.satabilirim.

tolgahan1994

tolgahan1994

Üye
bir sorum olacak 6700 dün aldık fakat kamerayı açtığımızda beklemede uyarısı çıkıyor ve gitmiyor yani kamera çalışmıyor herealde. ne yapmam gerek lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler

ahmetdas

Üye
ne kadar??

Üst Alt