Nokia 6700 10.50 ovi suite kullarak yükleme hataları çözümü.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eko1113

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6700 10.50 ovi suite kullarak yükleme hataları çözümü.
Arkadaşlar öncelikle yaşadığım problem doğrultusunda edindiğim tecrübeyi aktaracağım.

Öncelikle yukarıda verilen linkte bulunan yazıyı inceleyin sorunu 5 dakika içinde çözeceksiniz.
Benim yaşadığım sorunları yaşayan arkadaşlar varsa ki muhtemelen vardır çok pratik çözümü burada ben size özetleyeyim ingilizce bilmeyenler için.

Öncelikle nokia suite yada ovi'de olabilir, bu programları kaldırmanız gerekiyor. Sonraki işlem bu programlardan hangisini kullanacaksanız onun en son sürümünü internetten çekmek olacak. Mesela ovi suite

Sonraki aşama bilgisayarınıza programı yeniden kurup, restart sonrasında telefonunuzun sistem tarafından tanınması olacaktır. Benim bilgisayarım Xp sp3 driver problemi hiç olmadı sadece Mutimedia Devince haricinde. Eğer aygıt yöneticinizde bu problemi görüyorsanız Media Player 11'i yüklemelisiniz (en azından problemi ben bu şekilde çözdüm). Sonrasında bu Media Devince aracını etkisizleştiriyoruz ve güvenlik duvarını kapatıyoruz. Güncellemeye geçmeden önce telefonunuzun yedeğini almayı unutmayın. Deneyimim sonucu söyleyebilirim ki 15 mbit internet hızıyla güncelleştirme 2 dk sürüyor, ben 7.9 dan 10.5 yazılımına geçtim sorunsuz oldu. sizede başarılar.

• Beğen
Tepkiler: wolfdr27

ferhat2383

Üye
arkadaşlar herkese selam ben geçen nokıa 6700c yazlım attırdım v 10.5 oldu gps de kendi konumum dediğim zaman bi türlü bulamıyor. eski versiyonun yedeğinide almadım .bi yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden sağolun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt