Nokia 6680 Sasirdiiii Yardim Pls...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enscan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6680 Sasirdiiii Yardim Pls...
Selam arkadaslar yardımınıza gercekten cok ıhtıyacım var.. ben nokia 6680 kullanıcısıyım.. telefonumu ılk aldıgım gunden berı telsim hat kullanıyodum bır kac gun once turkcell hat aldım ve telefonuma taktım telefonum gayet normal calısıyo .... ama... " telefonumla bırını aradıgımda telefonumda acayyıp olaylar meydana gelıyo... konusmam bıtınce ve ıkıncı kes baskasını aramak ıstedıgımde yes tusuna bastıgımda en son arannan numaralar cıkıyo ve herhangı bırıını secıyorum arama yapmıyor.... rehberden bırını arayayım dıyorum gene arama yapmıyor...
garip olan yes tusu bosuk felan degıl gayet ıyı calısıyo...
artı birde.... telsim hattımı taktıgımda bole bı olay olmuyo gayet ıyı calısıyo telefonum..
telefonumun versiyonu..
v 3.04.11
14-04-05
RM-36

eger yardımcı olursanıs sevırım

__Midas__

__Midas__

Üye
çok ilginç bir durum telsimdede aynıını yapmıyorsa senin telefon kart ayrımı yapıyor diyebilirim...
acaba bu simkartların voltajları il ilgili bişey olabilirmi...

fatihozturk

Üye
Arkadaşım bazı 6680 lerde bu problem oluyormuş.Sim karttan kaynaklanıyor.Özellikle hazırkartlarda bu hatayı yaptığını biliyorum.

ksfb

Üye
bu sorunu sadece türkcell hatlarda yapıyo

barabelli

barabelli

Üye
bu sorunu burada bır cok kısı yazdı bnn bır tek yolu versıon atmak

dufy

Üye
eğer kontörmetre kullanıyorsan yani arama veya mesajdan sonra kaç kontörün kaldığı telefonuna otamatik geliyorsa bundan yapar turkcell i ara ve kontörmetreyi kapattır sorun geçecektir
kib

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt