nokia 6630 video editör

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugra_selduz

bugra_selduz

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6630 video editör
arkdaşlar bnm 6630 daki orj video düzenleyici girdikten 1 kaç saniye sonra kapanıor atıyor uygyulamadan böle bişi başından geçmiş olan da çözmüş olan warmı şimdiden tşk:heyo::heyo:

• Beğen
Tepkiler: derya6666, zekiazder, ibrahim 92 ve 1 kişi daha

emre_kalay

emre_kalay

Üye
tek çare tele format at geçer yapmasının nedeni virüs dür yada bi proram engeliyodur sen kav mobile bi tarattır
fexpoler la bi baq oldugu dosyaya olmasa format çakk

bugra_selduz

bugra_selduz

Üye
    Konu Sahibi
yok virüsle alakası yok ben 32 kere format atmışımdır 20 kerede yazılım atmışımdır hep öle hç değişmio yinede saOl

kaan2222

kaan2222

Üye
Arkadaşım bende de aynı sorun var valla bütün interneti aradım çözüm yok.

mesudinhu

mesudinhu

Üye
beyler neden bahsediyorsunuz forma atmaya ne gerek:nono: var formatsızda çözüş
lür:pro::birak::sahan2:

emre_kalay

emre_kalay

Üye
siz en iyisi versiyon yukletin kesin geçerr

mesudinhu

mesudinhu

Üye
alakası yoq yukseltmek istersenz yükseltin belkide aynı sorunla karşılaşacaksınız tek care editleyemediğinz yani süresi uzun videoları fexplorer aracılığı ile başka dosyaya aktarın herhangi bi yere videolar dosyasında sadec telefonla çekilmiş ve süresi çok az olan videolar dursun ben her telefonun özelliğini bilirm kullanmadığım halde bana güvenin ben meraklı bi insanımdır kurcalamak hoşuma gider sizinde bu sorununuz olduğunu gördüm yardım ediyim dedim kardeşlerim ama kesinçözüm bu:oke:

KRMKRM

Üye
mesidinhu dogru söylüyor, bende bazı zamanlar video düzenlemek istediğimde 2 saniyede programı kapatıyordu. bunun nedeni fazla video olmasındandır. uzun olanları siler yada başka dosyaya koyabilirseniz video düzenleyici DÜZELECEKTİR...

bugra_selduz

bugra_selduz

Üye
    Konu Sahibi
yaptm düzeldi 2 mb lik 1 mb lik videolar wardı çıkardım onları düzeldi böle bi sorunu olan kim warsa yapmasını tercih ederim

kopuk_571

Üye
yazılım güncellediğiniz taktirde sistemde oluşan sorunları çözebilirsiniz :) ben güncelledim düzeldi aynı sorun bende de vardı ;) kolay gelsn

mesudinhu

mesudinhu

Üye
yardımcı olduğuma sevindm :):):oke::ehe:yuru

mesudinhu

mesudinhu

Üye
ayrıcada yazılım güncellemeyin berbat bişi

jackalx_06

jackalx_06

Üye
teşekkürler.

KAYBETTİM

Üye
bazı videolarında editle yapılamadığı için cıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt