Nokia 6630 Sorunlarına Çözüm Bende

Sponsorlu Bağlantılar

yunus5055

yunus5055

Üye
Kardeş fexploer yerine xploer kullan ... Korkarımki Resimlerini kurtarmanın bi yolu yok ... Ya şansına resimlerin olduğu yer bozulmamıştır resimleri kurtarırsin .. Yada mecbur kartı biçimlendireceksin

djmusa

Üye
olmadı hocam

aslan_yurekli

aslan_yurekli

Üye
kardeşim benimde tel hafıza kartını görmüyo çıkarıp takıyorum 1 dakka görüyo sonra görmüyo( tel 6630 , 512mb hafıza kartı ) bide pc süite de mesajları göstermiyo

mor353

Üye
Kardeş telefondaki kayıtlı "Notlar"in diskteki dosya yolu nedir? Xplore'da Aradım bulamıyorum... Ki zaten xplore aynı klasör içinde arama yapıyor sadece ve zaten sistem klasörlerinin içinde yüzlerce farklı klasör olduğu için bulamadım... Yardımin için şimdiden teşekkürler.

yunus5055

yunus5055

Üye
Kardeş telefondaki kayıtlı "Notlar"in diskteki dosya yolu nedir? Xplore'da Aradım bulamıyorum... Ki zaten xplore aynı klasör içinde arama yapıyor sadece ve zaten sistem klasörlerinin içinde yüzlerce farklı klasör olduğu için bulamadım... Yardımin için şimdiden teşekkürler.

C/sistem/favourites ...

... Dosyalar açılmaz fakat hex görüntüleyicıden okursun ...
( git te görünen notlar )

Genzo *

Genzo *

Üye
    Konu Sahibi
yunusun bılmedıgı konudada ben yardımcı olurum arkadslar sıkıntı yapmıyalım bu kadar (:

ismailee

Üye
Kardes benim tel 6630.Benim telin ekranında normal zamanda(yani arama yapmazken nete bağlanmazken)bile çızırtılı bu sorunu nasıl düzeltebilirim.Ekranda gri Çizgiler oluşup oluşup gidiyo bi çare bul yaw:D

scandall20

Üye
adamım bnm telde 3g sorunu var hattan deil çünkü baska hatta taktm aynısını yptı.sorun şu 3g deyken bazen şebeke çekmiyo ve nete zor bağlanyor.3-4 dk beklyorum.hard format attm fabrika ayarına döndürdüm m.hzmetlerine aradm düzelmedi.

yunus5055

yunus5055

Üye
Kardes benim tel 6630.Benim telin ekranında normal zamanda(yani arama yapmazken nete bağlanmazken)bile çızırtılı bu sorunu nasıl düzeltebilirim.Ekranda gri Çizgiler oluşup oluşup gidiyo bi çare bul yaw:D

telefonu sök ... Ekranın anakarta bağlanan yeri gevşemiş ... Onu bastır sabitle ... Sorun düzelir ...

djsalih91

djsalih91

Üye
bendede birçok uygulama açılıyo gri ekran kalıyo ses var ama görüntü yok menü tuşuna basınca arka planda şeffaf şekilde oyunun görüntüsü görünüyor ne yapılabilir ?

yunus5055

yunus5055

Üye
bendede birçok uygulama açılıyo gri ekran kalıyo ses var ama görüntü yok menü tuşuna basınca arka planda şeffaf şekilde oyunun görüntüsü görünüyor ne yapılabilir ?

O nasıl bi hatadır arkadaş .. Siz nerenizle kullanıyonüz bu telefonları ... :kop: ... Yinede bi Hard format dene belki düzelir ... olmazsa telefoncuya göster .. Sorun teknik hata gibi gözüküyor ...

ismailee

Üye
6630un rami cok az operayı 5 dk kullanıyorum ram 0bayt oluyo baska calısan uygulamada yok .başlangıcta ram 8 mb sonra 0 keşke ram satılsada alsak.

- - - Eklendi - - -

telefonu sök ... Ekranın anakarta bağlanan yeri gevşemiş ... Onu bastır sabitle ... Sorun düzelir ...

denedim ama olmadı. Hala aynı ve cızırtama müzik dinlerken ve biri beni ararken oluyo

La_Edri

Üye
merhaba arkadaşlar 6630 da sorunsuz ve sınırsız çalışabilecek bir ses kayıt programı arıyorum lütfen yardımcı olun çok sevinirim, şu an best dictaphone diye bir program yükledim oda aktivasyon istiyor ne olur acil yardım......saygılar...

berky41

berky41

Üye
telle konusulanları kaydetmek istiyorsan my asistanı oneririm. Forumda var.

-zombi-

Üye
sa arkadaşlar tel markam
nokia 6630 fifa 2007 ngage
türkcell super lig , tr spiker ,
tezahüratlı olan oyun
telefonumda çalışmıyor. oyuna
tıklayınca hiçbişe gelmıyo galiba multifixsi varmış ama linklerı
kırık ve takım tezahürat
linkleride kırık . Oyunu nasıl
çalıştırırım ve tezahürat linkleri
sağlam verirsenız sewinirim

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
Birader bluteotut tan wlan ağına baglanmak istiyorum bana yani bt'mi bir wi-fi gibi gullanmak istiyom .Bana yardıncı olabilirmisiniz?

coolasker54

coolasker54

Üye
Birader bluteotut tan wlan ağına baglanmak istiyorum bana yani bt'mi bir wi-fi gibi gullanmak istiyom .Bana yardıncı olabilirmisiniz?
İşte o dediğin olay imkansız Bluetooth ve wifi çok ayrı şeyler.

• Beğen
Tepkiler: can_huso_sulo
can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
hayır war usb si war ben güncelledim dil sorunu falan hiç bir şey olmadı

- - - Eklendi - - -

yaw bunun çıkar yolu olamazmı?

- - - Eklendi - - -

yaw arkiler bn 6630 kullanıcısıyım 'bluetooth' ile wlan agına baglanmak istiyom yardım cı olursanız sevinirim ama tek proyla işi halletmek istiyom.yani tele bi pro yükle pc ye bi pro yükle falan filan ugraşmak istemi yom fazlasıyla.

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
noldu bizim pro yaw bi bulu wer

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
Evet arkadaşlar ben 6630 kullanıcısıyım ve diger bazı
üyelerin tartıştıkları gibi
bende,benim tele CFW yükleyip
anna belle yapabilirmiyiz(sanki
çok zor gibi)