Kardeş telefondaki kayıtlı "Notlar"in diskteki dosya yolu nedir? Xplore'da Aradım bulamıyorum... Ki zaten xplore aynı klasör içinde arama yapıyor sadece ve zaten sistem klasörlerinin içinde yüzlerce farklı klasör olduğu için bulamadım... Yardımin için şimdiden teşekkürler.
Kardes benim tel 6630.Benim telin ekranında normal zamanda(yani arama yapmazken nete bağlanmazken)bile çızırtılı bu sorunu nasıl düzeltebilirim.Ekranda gri Çizgiler oluşup oluşup gidiyo bi çare bul yaw![]()
bendede birçok uygulama açılıyo gri ekran kalıyo ses var ama görüntü yok menü tuşuna basınca arka planda şeffaf şekilde oyunun görüntüsü görünüyor ne yapılabilir ?
... Yinede bi Hard format dene belki düzelir ... olmazsa telefoncuya göster .. Sorun teknik hata gibi gözüküyor ...
telefonu sök ... Ekranın anakarta bağlanan yeri gevşemiş ... Onu bastır sabitle ... Sorun düzelir ...
İşte o dediğin olay imkansız Bluetooth ve wifi çok ayrı şeyler.Birader bluteotut tan wlan ağına baglanmak istiyorum bana yani bt'mi bir wi-fi gibi gullanmak istiyom .Bana yardıncı olabilirmisiniz?