kardeş benimde 6630 telefonum durup dururken sim kart takın diyor sim kart takıyorum takılı değil diyor sim kart kabul etmiyor ilgin için teşekürler
kardeş benim telde 5 tane tuşu çalışmıyor netten araştırdım sorun hibritle alakalı birşeymiş ama teldeki hibrit nasıl birşeyse anlamadım bana onun şemasını gönderebilirmisin....
ya sisx uzantılı dosyaları neden açmıyo
bi yardımcı olurmusunuz
Yok değil 2 tane hattım var 2 side açık deil 2siylede denedim olmuyor sanırım sim yuvasında arıza var
ben *3yes kapamadan yaptım ama silinmiyor program pc suıte ile telefonun hafızasına attı galiba telefoncu mplayer
arkadaşlar 6630 telefonumu açıyodum ekrana bi zaman sonra beyaz çizqiler çıkıyodu sonra hepten beyaz oluyodu şimdi ekran açılırken bembeyaz oluyor nokia yazısı qelmiyor lütfen yardım eğer telefoncuya verirsem kaç paraya yaptırabilirimm ??
Ama seninki benimki gibi sağlam olmayabilir o yüzden ekranı değiştirmekten başka çaren yok. Fiyatı 15 ile 25 lira arasında kalitesine göre değişir.ben cevap verim imkansız wireless donanımsal bişey bu telefonda bulunmadığı sürece bişey yapamazsın bence 6630 u emekliye ayır artık![]()
s.a bnm 6630 a mesaj geldiğinde ekranda mesaj ibaresi çıkmıo ve genel durumdayken mesj gwldi seside yok sadece mesajlara grip geldiğinde öle grüyorum ekrana gelmiyor ancak mesajlarımdan öğreniyorm yardm edin şimdiden teşkkrler
6630da hafıza kartından geri yükle yaptım yalnışlıkla ve belli mesajlar,özellikle son aldığım 20-30 civarı mesaj silindi..bunu kurtarma şansım varmı?..yani o mesajları tekrar görme şansım??..
merhaba arkadaşlar.benm 6630 umdaki sorunum ekranda 5 sn. yede bir ekran anlık gdip geliyor.telefonu düşürmüştüm ekranını değiştrdm kırılmıştı.bide flash attrdım yinede düzelmedi.çözümü bilen varsa paylaşırsa sevnirim
kardeşim .sisx dosyalarını açmasını istiyorsan dosyanın üstüne gel sağ tıkla ad değiştir de X harfini sil yeter ...
sahadan acılmıyo pryu yukledim ama beyaz ekran cıkıyo sanki acılcak gibi oyle kalıyo bilgine...
6630 iyi bir web tarayıcısı varmı fileserve rapid gibi siteler'den indirme yapabilecek
6630 iyi bir web tarayıcısı varmı fileserve rapid gibi siteler'den indirme yapabilecek
örnek ;gosterge.sisx tir mesela bilgisayarda yapılması gereken sağ tıkla ad değiştir de .sisx in x ini sil enter de bu kadar![]()
selam benim 6630 a yüklenecek en iyi programları verebilir misiniz yani her konuda sizin 6630unuz olsa hangi programları kullanırdıniz teşekkürler~
Selamlar. Benim 6630 da 3G bağlantısını yakalıyorum. EKranımın şebeke çeken kısmının altında 3G yazıyor ancak belli bir süre sonra şebeke gidiyor, yani telefon çekmiyor. Ama 3G yazısı hala orada duruyorNe yapmalıyım?
Yardım edem yokmu?
ya sisx uzantılı dosyaları neden açmıyo
bi yardımcı olurmusunuz
Evet yardım bekliyorum...Forumun başlığı Nokia 6630 Sorunlarına Çözüm Bende değilmi? Nerdesin ScreetCity? Yardım bekliyorum arkadaşlar...
Evet yardım bekliyorum...Selamlar. Benim 6630 da 3G bağlantısını yakalıyorum. EKranımın şebeke çeken kısmının altında 3G yazıyor ancak belli bir süre sonra şebeke gidiyor, yani telefon çekmiyor. Ama 3G yazısı hala orada duruyorNe yapmalıyım?
Evet yardım bekliyorum...
----------Eklendi @ 22:47:23 ---------- Yazıldı @ 22:46:29 ----------
Evet yardım bekliyorum...
Hayır. AVEA...Hattın. Turkcellmı ?
Hayır. AVEA...
Kardesım. O Cekım Gucuyle Alakalı Bısey Her Telefonda Oyle Turkcell Takarsan Telefonuna Farkı Anlıyacaksın.
-----------
Iyı Forumlar. !
Turkcell hatta taktım yine aynı problem var. Turkcell farkını anlayamadım? Sıkıntı telefonda ama çözemedim, yardım için buraya başvurdum ama sanırsam ondada yanlış tercih yaptım. Kardeşim ile başlayıp ukala cevaplar almak için üye olmadım ben bu siteye. Yardımcı olamayacaksanız başlık açmayın, olsun bitsin...

sanırım bu daha bi ukala olduKardeşim ile başlayıp ukala cevaplar almak için üye olmadım ben bu siteye. Yardımcı olamayacaksanız başlık açmayın, olsun bitsin...
derken ScreetCity çekim gücüyle alakalı olabilir maksadında söylemiş.Kardesım. O Cekım Gucuyle Alakalı Bısey Her Telefonda Oyle Turkcell Takarsan Telefonuna Farkı Anlıyacaksın.