Nokia 6630 Ile Yazma Dili Rusça

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jesus52

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6630 Ile Yazma Dili Rusça
arkadaşlar yardımınıza çok ihitiyacım var yardım edeceğinizde eminim ..

biliyorsunun ki nokia 6630 da yazma dili olarak almanca ingilice vetürkçe var.. acaba bir flaash yada program sayesinde dili ve yazma dilini rusça olabilirmi ?? ne olur yardım edin yalvarorum ...

mevlut

Üye
bende arıyorum valla varsa iyi olur

RockFord Fosgate

Üye
bı mokıa shop a veya servısıne gıdıp sorun warsa onlarda wardır kesın yuklerler...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Evet, Rusça dil desteği varsa bunu sadece servislerde yaptırabilirsiniz.

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
kardeş çok aradım bulamadım walla

Sin'Dorei

Sin'Dorei

Üye
Bunu aslında kendiniz de yapabilirisniz ama bu işlerden biraz anlamak gerekiyor.Eğer uğraşmam diyorsanız bir telefoncuya götürün ve orada istediğiniz dili yükletin.Genellikle telefonların internet sitelerinde her dil için yazılım oluyor.Onu indirip ardından Versiyon güncelleme yapar gibi yüklemeniz gerek.

goliykorol

Üye
arkadaslar birisi bana z surucusunde nasil oynama yapabilecegimi soylerse sanirim ben bu rusca sorununu cozecegim z/resource/multitap klasorunde yazi dilleri var ama klasor korumali acip gorebiliyorsunuz ancak degistirme ve oynamaya izin vermiyor bi izin verse halledecem

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Kardeş z de oynama yapamazsında orda ki dosyaları C ye gönderirsen orda editleyebilirsin

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Evet bi konu açılmış s6o 2rd de çalışıyor

azrael1983

azrael1983

Üye
bende var yarın unutmazsam atarım

azrael1983

azrael1983

Üye
arkadaşım ben kullanıyorum ama program yüklemeyi bilmiyorum isteyen varsa bana ulaşsın 05367323051

--------------- Ekleme ---------------

yardımcı olmaya çalışırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt