Nokia 6630 İçin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omerfaruksvs

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6630 İçin
Selamün Aleyküm arkadaşlar ben bu konuyu açarak belki bir kural ihlali yapıyorum ama açmak zorunda kaldım...

Benim bir sorunum var ben tele 3gp formatına film çevirip atıyorum (bu arada başlıktada belirttim ama yine söyleyeyim telefon modeli Nokia 6630) ama telefonun kendinden olan program tarzındaki şeyi açıyor ses veriyor görüntü yok..

Bende 3gp oynatıcı program aradım en iyi Smart Movie 4.15 (sadece bunda acıyor filmleri) indirdim ama demo internetten ****** buluyorum yüklüyorum ama onlarıda kabul etmiyor...

Lütfen bana güzel Smart Movie gibi bir program söyleyebilir misiniz ya da Smart Movie 4.15'i nasıl yaparım bir yardım edin o kadar araştırma yaptım ama bir türlü bulamadım düzgün bir program...

Şimdiden herkeze teşekkürler...

casper32

casper32

Üye
Dostum her türlü video için en güzeli smart movie 3.40 bunu kullan googleye yazarsan çıkar hatta forumdada var ama 3gp oynatna sorununa gelince telefonun açtığı 3gp videoların özellikleri ile senin çevirdiğin formatın özelliklerini karşılaştır eğer sen higt olarak yüksek kalitede çeviriyorsan her telefonda oynamaz sadece ses çalar ve ses klipi kısmen oynatmayı dene yazar

themardinli

themardinli

Üye
evet casper yardımcı olmus

arslan230

Üye
6630 tus kilit porogramini nereden indire bilirim yardimci olursaniz sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt