Nokia 6630 Ad-15 Aparatı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6630 Ad-15 Aparatı
arkadaşlar 6630 müzik pakati ile beraber gelen ad-15 aparatına normal mp3 playerların kulaklığını bağlayabilirmiyiz ve ses nokianın kendi kulaklığından çıkan ses ile aynımı yoksa daha iyi mi birde bu aparatı ayrı olarak nereden satın alabiliriz cevap ve yorumlarınızı bekliyorum

RockFord Fosgate

Üye
walla bende aynı aparatı her yerde arıyorum ama bulamadım hıc bı yerde yokkk ayrıca ewet normal kulaklıgı baglayabılırsın! ama seste cok bısey deısmez!

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
ben gaziantepde oturuyorum ve her yere sordum aparatı bende bulamadım istanbulda satılıyormuş ayrı olarak gerçekten varsa oradan getirtmeyi düşünüyorum fakat değip değmeyeceğini bilmiyorum

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
<div class='quotetop'>(güvercin &#064; Feb 15 2006, 06&#58;16 PM) [post=279454]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar 6630 müzik pakati ile beraber gelen ad-15 aparatına normal mp3 playerların kulaklığını bağlayabilirmiyiz ve ses nokianın kendi kulaklığından çıkan ses ile aynımı yoksa daha iyi mi birde bu aparatı ayrı olarak nereden satın alabiliriz cevap ve yorumlarınızı bekliyorum
[/b][/quote]
ayrı satılmıyooo clup nokia izmite sordum

tantini

tantini

Üye
almanyada yasiyorum; o aparat burda 20euroya satiliyo.. kullandim; ses seviyesinde weya kalitesinde bi degisime yol acmiyor; rokr e2 deki gibi weya diger walkman telefonlardaki gibi 3,5mmlik jak girisi sagliyo..Yani olay tamamiyla kullandiginiz kulakliga kaliyor.. sistem kolay we güzel: kullanisli.. tavsie ederim

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Ses Seviyesine bişey diyemem ama ses kalitesi bence artar..

Ayrıca Eskişehir Nokia Club&#39;ta 20 YTL&#39;ye Ad-15 Aparat satılıyor(du).

erdemow

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Feb 15 2006, 09&#58;51 PM) [post=279591]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ses Seviyesine bişey diyemem ama ses kalitesi bence artar..

Ayrıca Eskişehir Nokia Club&#39;ta 20 YTL&#39;ye Ad-15 Aparat satılıyor(du).
[/b][/quote]

arkadaşlar merhaba sizin için bir tavsiyede bulunmak isterim ben yaptım süper oldu eğer istanbuldaysanız ve yazıcıoğlu iş hanını biliyorsanız kapısından içeri girdiğinizde hemen solda küçük bir dükkan var ben burdan shennehizer mx 500 model bir kulaklık aldım fiyatı yaklaşık 40ytl bu kulaklığı nokianın orjinal kulaklığıyla aynı boyda kestim ve + ve-- uçlarını aynı şekilde bağladım bunu tabiki mikrofonun olduğu bölümün içini açarak yaptım orjinallerini bir havya yardımıyla sökerek ve yeni kulaklıkları takarak bu (eğer elektronik bilginiz yoksa bile sizi fazla zorlamaz çünkü devre içinde sağ ve sol speaker olarak yazıyor ve +ve - leri ayrılmış ) elbette kulaklık başka bir yerdede satılıyordur (bunu niye illa yazıcıoğlu diye düşünenler için yazdım adam akrabam falan değil ) kulaklığın sesi eminim sizi tatmin edecektir eğer bir sorun yaşarsanız seve seve yardımcı olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt