Nokia 6630 2GB hafıza kartı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan2222

kaan2222

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6630 2GB hafıza kartı sorunu
Arkadaşlar ben daha önce forumda sormuştum 6630 2GB desteklermi diye .Bugün 2GB hafıza kartı aldım destekliyor ancak şöyle bir sorunla karşı karşıyayım.Bilirsiniz ki 6630 FAT dosya sistemini destekliyor.Hafıza kartını telefonuma taktım biçimlendirdim ve bilgisayarıma takıp mp3 atmaya çalıştığımda belirli bir sayıya ulaştıgında mp3ler dosya veya dizin bozuk ve okunamıyor hatası verdi ve mp3lerin yanında bazı doyalar belirdi.Tekrar bir dosya yollamaya çalıştığımda aynı klasöre yeniden aynı hatayı verdi.Biçimlendirip yeniden denedim ancak nafile.Arkadaşlar lütfen yardım edin 1 gündür uğraşıyorum bununla.Şimdiden teşekkürler...

emre_94

emre_94

Üye
Kardeş o konuda bir bilgim yok ama ben 6630 a 2 gb alırken tedirgin olmuştum çalışır mı diye dolu olduğunda bile galeri açılıyor demiyor 4 gb kart da taktım hemde 3 gb kısmı doluydu onu bile zorlanmadan çalıştırdı:)

kaan2222

kaan2222

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorun çözüldü...Aynı olayla karşılaşanlar için anlatayım windows u güvenli modda başlatın card reader ile dosyaları atın sorun olmaz.Bunun nedeni bilgisayarınızda worm virüsünün bir parçasının bulunması...

asedme

asedme

Üye
kardeş güvenli modda nasıl çalıştırcam

kaan2222

kaan2222

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarı aç BIOS firmasının adı çıkınca sürekli F8 e bas sal tekrar et böylece ekrana bişey gecek orda güvenli modu bul enter e bas karşına çıkan ekrandan başlatacağın windows işletim sistemini seç ve enter a bas güvenli mod açılmış olur.

asedme

asedme

Üye
bişey daha sorcam benim 6630 javalarda cok takılıyor son versiyonu ne 6630 un

kaan2222

kaan2222

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım nokia 6630 son versiyonu 6.03.40 tır.Ben yükledim ama pek bi fark göremedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt