Nokia 6600i slide yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6600i slide yardım
Arkadaşlar nokia 6600i slide aldım bir sorunum var ekran biraz karanlık duruyor bunu nasıl açabilirim ve ekran ışığı 5-6 saniyede sönüyor uyku modu da güç tasarrufuda kapalı olmasına rağmen hala sönüyor bunun bir çaresi varmı yardım

--------------- Ekleme ---------------

Yardım edecek kimse yokmu arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: AHMETCAN42100

sbzk

Üye
<<Arkadaşlar nokia 6600i slide aldım bir sorunum var ekran biraz karanlık duruyor bunu nasıl açabilirim ve ekran ışığı 5-6 saniyede sönüyor uyku modu da güç tasarrufuda kapalı olmasına rağmen hala sönüyor bunun bir çaresi varmı yardım>>

bende de aynı sorun var...
kimse yardım edemeyecek mi acaba?
telefon bu şekilde mi programlanmış?

futbol123

futbol123

Üye
ayarlara gir ekran parlaklığını arttıra bas sonuna kadar parlak olarak yap:oke:

musi79

Üye
ekran parlaklığını arttırma bölümü bu modelde yok bu problemi ben de yaşıyorum güç tasarrufu ve uyku modu bölümleri kesinlikle çalışmıyor ayrıca nokia telefonlarda bekleme modunda çıkan şerit şeklinde saati ve tarihi gösteren görüntü de kafasına göre bir çıkıyor bir çıkmıyor.Tahminimce bu bir yazılım problemi nokia kısa süre sonra bu sorunların düzeltildiği yazılımı yayınlar biz de nokia updater ile telefona yükler ve bu sorunlardan kurtuluruz gibi geliyor bana

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Inşallah bir an önce yeni sürümü çıkarda kurtuluruz bir sorun daha var radyoda kulaklığı taktığım zaman ayarlarda hopörler yok yani dışarı ses vermiyor sizdede böylemi .?

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Yeni yazılım ne zaman çıkacak arkadaşlar bilen varmı bendeki versiyon 36.15 cevaplarınızı bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt