Nokia 6600 takoz oldumu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asedme

asedme

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6600 takoz oldumu?
herkes 6600 kullanıyor aslında saglam tel duvara atıyorum banmısın demiodu 1 yıl oldu bırakalı sizce takoz oldumu?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Zaten takozdu

• Beğen
Tepkiler: ertin
ilivic

ilivic

Üye
bu nasıl soru yaa koptum:ehe:kop:.tel işini görüyorsa gerisini boşver.:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
olalı çok oldu kardeş..

meLarx

meLarx

Üye
İşe sadece boyut olarak bakarsan evet kesinlikle takoz.
Ama bence bi telefonun takoz olabilmesi için hembüyük bir boyuta üstelik boyutuna rağmen çok az özelliğe sahip olması lazım son zamanlarda çıkan her marka telefon ya 6600 kadar yada daha büyük en yada boy olarak. İşte bu 2 prensibe göre değerlendirirsek takozdan ziyade taş devrindeki tekerlek ile daha çok özdeşleştirilebilir.
Tabi birde şunu unutmamak lazım adam almıştır yıllar evvel hala işini görüyordur 6600 da olan özellikler dıında bir telefondan extra bi beklentisi yoktur o zaman başka tabi...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Arkadaşlar geçen telefoncuda gördüm 3-4 tane sıfırı gelmiş çok şaşırdım..

asedme

asedme

Üye
    Konu Sahibi
ne kadarmış kardeş? n70 + 6600 yapmcamda

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
valla ben n73 me kulanıyordum bizim kiracı telefoncu vitrininde gördüm 6600 ları sordum ne kadar güven abi dedim bana dediki 50-60 a satıyorum ama ben 40 a aldım şu an kullanıyorum zevkli yani ben lise 1 den lise 3 e kadar 6600 kullanmış biriyim yani özleyip tekrar aldım takoz denmemsi gerekiyo bence adam gibi çalışan her tel adam gibi telefondur.6600 ın bilinmeyen özelliklerini keşfedik program arşivleri oluşturma onun üzerinde testler yapıp eğlenme zaten benim için 40 tl eder zaten öbür türlü telefonun bi anlamı kalmıyo ben aldığım bişeyin içini açmadan onun nasıl çalıştığını bilmneden için rahat etmiyo o yüzden de almak zorunda kaldım bana telefoncu da aynen şöyle dedi 40 lira ya alırsın 5-6 ay sonra ebn onu senbin adına vitrine koyar gene aynı paradan satarım dedi yani beleşe geldi:-))

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
fiyatını sormadım ama vitrindeydiler.."Efsane Telefonlar Geri Döndü" yazıyordu..sıfır jelatinleri üzerindeydi..

asedme

asedme

Üye
    Konu Sahibi
Stoklarında kalmıstır 1 2 tane garantisi geçmiştir

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hayır kardeşim tanıdığım bir telefoncudur ve daha önce onlarda hiç görmedim..garantisi niye dolsun..kullanılmayan telefonun garantisi işler mi hiç..

asedme

asedme

Üye
    Konu Sahibi
ben garanti tarihi geçince telefon kapsamdan çıkıyor sanmıştım,üretim tarihlerine bakmak gerek

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Stoklarında kalmış olabilir
Birde bazı telefoncular ellerindeki mevcut sıfır kasa/kapakların içine yine ellerinde bulunan şahse yi yerleştirerek 6600 a sıfır görüntüsü verdiriyorlar.Zamanında 3310 larıda sıfır diye sattı adam gözümün önünde.85 liraya

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
amma da komplocusunuz yaa tamam yeni üretim değildir ama sıfırdılar ve jelatinliydiler,pırıl pırıldılar..ne olursa olsun sıfırdılar..

selo.52

Üye
her zaman ki gibi takasss dediğin 3310 olur :D:D:D:):):):D:):)

hkcan

hkcan

Üye
MU su fazla olmuş

zirk32

zirk32

Üye
herkes 6600 kullanıyor aslında saglam tel duvara atıyorum banmısın demiodu 1 yıl oldu bırakalı sizce takoz oldumu?
kardeş doğru söyle konu sayısı artsın ndiyemi yaptın? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt