Nokia 6600 Mp3 leri Zil Sesi Yapma ve Wma-Ogg Codec

Sponsorlu Bağlantılar

rahna

rahna

Üye
wwwwwwwwwwwwwww

ChivaLRy

Üye
bunu nereye kurucaz ?

foruman

Üye
eline sağlık

beyazkartalx

Üye
yaa benm bildiğim 6600 da zaten böle bi özellk war yanı programa gerek yok...ben kendm biraz kurcaladm programa gerek kalmadan istediğim şarkıyı istediğim şekılde zil sesi yapabliyorum
ilk olarak hafıza kartımızı pcde kı kart okuycuna takıosun sonra yenı bi klasör aç pop müzik yabancı müzik vs..
daha sonra açtığın klösre istediğin şarkıları at
sonra hafıza kartını telefona tak
menuden galeriye gel josticki sağa kaydırarak hafıza bölümüne geç burda açtığın klasörü göreceksin...
şimdi klasörün içne gir istediğin şarkının seçeneklerine gir kopyala de
telefon nereye kopyalamak istediğini soracak hafıza kartını seç ordan ses klipleri olan dosyayı seç daha sonrada dijital seslere kopyala ve işlem tamamlanmıştr artık kopyaldığın şarkı zil sesi olabilir...

tamamen kendı buluşumdur şuanda yaklaşık 25 tane mp3ü zil sesi olarak kullnabiliyorum %100 çalşıyor çalşmıyor demeyin!!!!

rnb35

Üye
tskler:D

barbour27

Üye
olmuo ki yha dioki dosya yöneticisi bilinmeyen dosya biçimi yardımcı olun

--------------- Ekleme ---------------

kardes senin dediqin de olmuo

turkmen183

Üye
coktesekkurler ..kolay gelsin

barbour27

Üye
walla kardes bu dosyayı indirdim dosya yöneticisinden yükle dedim dioki bilinmeyen dosya biçimi yardım lütfennn

fatbu

Üye
Yaf Buz bunu ne ile çalıştıracaqız ve tel. nasıl atacaqıs(birlikte açtan nei seçeceqiz:utan):aman2:

k_huso

Üye
teşekkürler üstadım ellerine sağlık coooooook aradım bulamamiştım sağ ol kolaygelsin!!!!

afyon03031

Üye
saol kardeş:mahcup:

Byyusuf66

Byyusuf66

Üye
emeğine sağlık kardeşş

lnkprk

Üye
eyw

puslum1

Üye
kardeş çalışmıyo bu lanet olası program beni kanser etti

puslm

Üye
çalışmıyo bu program bozuk dio

cevat5934

Üye
beyler bn indirdim şarkılarlar çalarkan sanatçının orjinal sesi çıkmıo kalın bi ses çıkıo neden acana telefonun markası nokıa 6600.sis

isaekrem

Üye
teşekkürler

adas_19

Üye
şimdi deneyeceğim

Zyklon_

Üye
Teşekkürler

umut555

umut555

Üye