ei yazdık oldumu
selcukaktop Üye march_rain' Alıntı: beyler ogg player warsa biri atsın Genişletmek için tıkla ... bu ogg player işinide yapıyor
march_rain' Alıntı: beyler ogg player warsa biri atsın Genişletmek için tıkla ... bu ogg player işinide yapıyor
cenk_gudul Üye UndeRqRo.uNd' Alıntı: Ekteki dosyada mp3 - wma - ogg ses dosyaları için codec bulunmaktadır ve bu dosya ile mp3 'ler zil sesi yapılabilir. Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim gerçekten çok işime yaradı sağol
UndeRqRo.uNd' Alıntı: Ekteki dosyada mp3 - wma - ogg ses dosyaları için codec bulunmaktadır ve bu dosya ile mp3 'ler zil sesi yapılabilir. Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim gerçekten çok işime yaradı sağol
otantik_im Üye arkadasla sıteyı ancak suan ıtıbarıyle kesfedebıldım super bı sıte emeği gecenlere tesekkurler...
zeki01 Üye sağol kardeşim ya cook makbule gecti sayende arkadaşlardan waw dilenmekten kurtuldum ellerine sağlık.
sağol kardeşim ya cook makbule gecti sayende arkadaşlardan waw dilenmekten kurtuldum ellerine sağlık.