Telefon Tavsiyesi nokia 6600 mı?samsung e250 mi?

gsmelih

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6600 mı?samsung e250 mi?
telefon almayı düşünüyorum ama nokia 6600 mı yoksa samsung e250 mi alacagıma karar veremedim sizce hangisi daha iyi?

sukruon

Üye
nokia dan başka telefon alma

kardeşş bu saatten sonra 6600 ın temizini zor bulursun o yüzdenn .. e250

gsmelih

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaslar tavsiyeniz icin

gsmelih

Üye
    Konu Sahibi
senin zaten e 250 ci oldugun belli

mhaniack

Üye
6600 diorum baska bısı demıorum

osezer10

Üye
temiz bulabilirsen 6600 bulamazsan e250 al!!

GuNSTuR

Üye
bence hiçbirini alma ya6630 yada n70 al az daha para katıp

safakk

Üye
bence hiçbirini alma ya6630 yada n70 al az daha para katıp
+1 katılıyorum
e250 ve 6600 ın pili çoooooook az gidiyo 1, 2.si e250 de ısınma sorunu olduğunu duydum birde samsungların yazılımı sony ve nokia ya göre çok dandik bi oyun yüklemek için bin dereden su getirtiyo hoperlör sesi çok kısık 6600 çok yavaş koskocaman kalas gibi ekranında mutlaka en az 3tane pixel kayması var birde radyosu ve kendinden mp3 çaları yok ama symbian yani sonuç iksinide alırsan bence tatmin olmazsın bana kalırsa biriktir biraz daha paranı en kötü ihtimalle w810i yada k750i dahada olmadı telefonun büyüklüğü önemsizse n70 yada n72 al

otot

Üye
kardeş bence e250 alma çünkü uygulama, program, tema vb. şeyler çok zor atılıo ona o tür şeyler bence 6600 dan şaşma sana tavsiyem ....

mozerto

Üye
Her ikiside farklı konsept telefoları ancak 6600 parcası cok kolay bulunan ancak sıfırını bulamayacağın bir model ... ancak konsept olarak cok cok eski onun yerine 6630 tavsiye edederim sana

e250 ise telefoncılar arasında *** telefon adı verilen bir model aNCAK kesinlikle önermem ekranda cok sıkıntı var cabuk bozulmakta ve garantiye girmiyor ve ekran fiyatı 80 ytl

6630 bence senin idealin olsun..

6600 alma temizini bulamazsın bence.daha yeni modellerden birini alabilirsin bence.sony ericsson al bence en iyi tel sonyercssondur .baska tel tanımam üstüne