Nokia 6600 İnternet (wap ayarları) Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

MiKB@L

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6600 İnternet (wap ayarları) Sorunu
nokia 6600 telefonum var ama internete giremiyorum.Hata notu da şu:
"GPRS:
GPRS yok şebeke hizmetlerini kontrol edin"
-Format çektim olmadı...
LÜTFEN YARDIM EDİN...

cm_vrn

cm_vrn

Üye
şebeke ye ulaşamıyordur bağlantıdan şebeke ayarlarını gözden geçir

tufan_81

Üye
güzel beyendim

s60 king

s60 king

Üye
kardeş hangi servisi kullanıyorsan onun sitesine girip mesela ben vodafone kullanıyorum siteden ben bütün ayarlarımı aldım dene istersen :oke:

erkan2006

Üye
Vodafone'dan internet ayarlarını aldım.Bir süre interneti çok güzel kullandım.Ancak şu anda opera web tarayıcım açılmıyor ve internete giremiyorum.Ne yapmam gerekiyor acaba? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Vodafone'dan internet ayarlarını aldım.Bir süre interneti çok güzel kullandım.Ancak şu anda opera web tarayıcım açılmıyor ve internete giremiyorum.Ne yapmam gerekiyor acaba? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Opera mini mi opera mobile mi kullanıyorsun. Wap ayarlarıyla değil internet ayarlarıyla bağlanacaksın.

mustafa1196

mustafa1196

Üye
olmuyor

erkan2006

Üye
Opera mini mi opera mobile mi kullanıyorsun. Wap ayarlarıyla değil internet ayarlarıyla bağlanacaksın.

Opera mini kullanıyorum.Vodafone'dan ,internet, ayarlarını aldım.Ayrıca telefonumun menüsünden de bir ayar mı gerekiyor?Telefonun menüsündeki opera logosuna tıkladığım zaman Opera tarayıcım açılır gibi oluyor ama birden kayboluyor ve tekrar telefonun menü ekranı açılıyor.

merhamet62

Üye
çok kolay turksel menuyegir orada müsteri hizmetleri wap ayrları yap veyada
yada wap yaz 7777 yola yada wap yaz 2222yola ikisnden birydi

ersel4141

Üye
slm arkadaşlar 6600 tlfum var gecen gün internete girerken şebeke bir anda gitti sonra operayı kapattım bir yere arama yaptım şebeke tekrar geldi sonra operayı açıp tekrar nete girmeye calışırken yine şebeke gidiyo.... ama msj atabiliyorum ve geliyo aramada yapabiliyorum ve geliyoda yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim... ...ACİLLL....

keremsensiz

keremsensiz

Üye
Bu sorun bende oldu bağlanamıyor diyordu ama bazen giriyorum bazen girmiyor

keremsensiz

keremsensiz

Üye
bendede aynı sorun war normalde tum ayarlarını aldım ılk baslarda cok guzel kullanıyodum programlar yuklemeye basladım normalde gprs le baglandıgınızda turkcell e sebekenın altında g sembolı cıkıyodu cıktıgı zaman wap la baglanıyordum ama sımdı baglanamıyorum opera mınıyle cok guzel gırıyodu ama artık gırmıyor neden se sorunu cozemedım formatta olmadı bılmıyom :S

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Bir kaç neden var : 1- Sizin Telefonlarınızda Şebeke Arızaları Olabilir.
2- Firmware sürümleri dayanmıyordur.
3- Wap ve İnternet ayarları yanlıştır.
4- Oldugunuz yerde şebeke az çekiyordur.

keremsensiz

keremsensiz

Üye
arkadaşım senin dediginle yukardan aşağıdan alakası yok telefon kafasına göre bazen giriyor bazen girmiyor öyle takılıyoz ama teli baya hırpaladim içini açtım filan toz kaçmıştır diye tek kafayı yedi

Üst Alt