nokia 6600 da sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mazlum1790

mazlum1790

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6600 da sorun
6600 da bluetooth kendi kendine başkasını bişey gönderiyor
gönderdiği şeylerde telefonda olmayan şeyler
göderdiği şeyleri söyleyeyim Sex,lovely,beauty
telefona kaç kere format attım olmadı
bi çözüm bulsanız çok iyi olurdu

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Formatlada çözülmediyse sorun yazılımsal olmaktan çıkıp donanımsal olmuş...Teknik servise gönder diyeceğim tahminimce süresi dolmuştur....Bence teli değiştir....

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Virüs bulaşmış tele format attığın zaman kendini hafıza kartına yüklüyor sonra tel hafızasına yani format atıyorsan ilk önce hafıza kartı biçimlendir çıkar sonra tele format at yada bu antivurusu bir arat yükle olmazsa yukarda dediklerimi yap anticomwarrior

A1234567A

A1234567A

Üye
hard format yap birisi paylaşmış orada yazıyo

mazlum1790

mazlum1790

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartını çıkartıp bilgisayarda formatlıyorum
Ama hafıza kartını telefona koymadan format çekiyorum ama yine de olmuyor

habibne

Üye
anticomwarrior die dezenfekte programı var onla hallolur ancak. bende de vardı baska virus programları onu buluyor virusu silince telefon kendini resetleyip acılıyor ve virus geri gelmiş oluyor. ev telefonuna bile mms gondermeye calısır bu virus dedigim giib . anticomwarrior programını yukle bi daha da bilmedigin kisilerden gelen bluetooth verilerini kabul etme :)

--------------- Ekleme ---------------

programı bulamazsan haber ver yeter...

matt.yamato

matt.yamato

Üye
kardeş önce hafıza kartını pcde formatla sonra başka telde formatla ardından telefonu formatla hafıza kartını tak dene çalışıyor mu
olmazsa telefona KAV Mobile yi yükle telefonu tarat virüsü otomatik silmeye ayarla
ayrıca telefona KAV Mobile den başka pro fayda etmez sahsen benim başıma çok geldi

Atlas445566

Atlas445566

Üye
bulamazsın
çünkü 6600 ın genel sorunu

tekin8181

Üye
yardım telefonuma vuruz bulaşmış acamıyorum 6600 şimdite tkş

DJAVU

DJAVU

Üye
istediğin kadar format at yine silinmez banada olmuştu saçma sapan şeyler yolluyodu sen en iisi ver bi telefoncuya o direk servise yolluyor artık kaç paraysa verirsin o sıfır gib temizlio en geç 5 gün içinde elinde olur

cansan89

Üye
dostum aynı sorun bendede olmuştu şu şekilde ben kurtulmuştum am sende olurmu bilmem yeşil açma tusuna basacaksın sonra yıldız tusuna basılı tutacaksın ardından 3 tusuana ardarda 2-3 kere bas sonra basılı tut hepsını ve yukarda acıp kapama tusuna basılı tut formation yazar o dolduktan sonra geçmesse bilemem

Python Coder

Python Coder

Üye
aynısın benim başımada geliyo :( yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt