nokia 6600 da sesi 2 katına çıkarmanın yolu (ses kaybı yok)

Sponsorlu Bağlantılar

mehmetthefirst

mehmetthefirst

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6600 da sesi 2 katına çıkarmanın yolu (ses kaybı yok)
merhaba 6600 kullanıcıları. biliyorsunuz ki müzik hoparlörden gelirken kulaklık

taktığımızda önce ses çok geliyor sonra anında azalıyor. bu telefonunuz kulaklığı gördüğü

zaman gerçekleşiyor. şimdi anlatacağım basit işlemle telefonun kulaklığı görmemesini

sağlıyacaz.

* Önce 6600 ımızda herhangi bir mp3 programı açıyoruz.(aslında açmasanız da olur ama bu, işlemi daha kolay gerçekleştirmenizi sağlayacaktır.)

* Daha sonra kulaklığınızı alın ve 6600 ınıza takın ama tam olarak deil, sadece kulaklığa ses gelecek kadar, yani yarım takın.

*bir kaç saniye bekleyin ve ses hoparlörden gidince kulaklığınızı tam olarak takın.

İşlemimiz tamam. artık telefonunuz kulaklığı görmüyor ama ses sadece kulaklıktan ve

2 kat çıkıyor. Bu işlem mp3 programı açılmadan da yapılabilir. İlk denemelerde

hemen yapamayabilirsiniz ama tekrar deneyin . En kolay orjinal kulaklığını gördüğü için

onda yapması biraz daha zor olabilir. Bu sadece yüksek ve kalite kaybı olmadan müzik

dinlemenize deil ayrıca biriyle kulaklıkla konuşma yaparken onun sesini daha iyi duyma

imkanı sağlar.

NOT: Yukarıdakini yapınca bazan telefonumuz 'donanım desteklenmiyor' diyor ve ses hem kulaklık hem de hoparlörden geliyor yani yaptıktan sonra hoparlörden ses gelip gelmediğine dikkat edin.

• Beğen
Tepkiler: askersivil, deli_oğlan, garabet_sozcusu ve 6 diğerleri

mehmetthefirst

mehmetthefirst

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınızı bekliyorum

_arslan_

_arslan_

Üye
çok sağol abi çok güzel rep+

sandıkçı

Üye
MenzeLLeZi

MenzeLLeZi

Üye
sesin yüksek sizin kulağınıza yüksek gelmesinin sebebi hem kulaklıktan hemde hoparlörden ses çıkmasıdır.ikisindende ses çıkınca böyle oluyor 3 4 sene önce ben yapıyordum öyle.

mehmetthefirst

mehmetthefirst

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben 6600 kulaklık takıyorum donanım desteklenmiyor diyor ben ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

eğer normal taktığında değil de sadece böyle taktığında donanım desteklenmiyor diyosa yapabileceğin tekşey tekrar denemek

--------------- Ekleme ---------------

sesin yüksek sizin kulağınıza yüksek gelmesinin sebebi hem kulaklıktan hemde hoparlörden ses çıkmasıdır.ikisindende ses çıkınca böyle oluyor 3 4 sene önce ben yapıyordum öyle.
aga bu denenmiş bi yöntemdir. donanım desteklenmiyor demezse dışarı gelmiyor ses zaten. yani sebebi o değil.

asedme

asedme

Üye
eline sağlık işime yaramadı ama kuzene gösteririm artık :D

SON KRAL65

SON KRAL65

Üye
sen o yollara giderken ben dönüyordım

memocasy

memocasy

Üye
Orjınal kulaklık 6600 da acmaz

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Bizzat denedim gerçekten oldu kulaklarımı çınlatıyor ses o derece kulaklığı kulağımdan çıkaruıp masaya koydum ordan dinliyorum kulaklık oldu hopörler

--------------- Ekleme ---------------

beyler arkadaşla dalga geçmeyelim siz o yollardan maden dönüyordunuzaçsaydınız konuyu ben 2 senedir 6600 kullanıyorum ama bilmiyordum al işte öğrendim konu mükemmel

_arslan_

_arslan_

Üye
bakın şimdi sesin kulaklıktan çok çıkmasını istiyorsanız ayarlara girin ve donanımdan kulaklık yerine gelin kullanılan donanım ı işitme cihazı seçin .kulaklığı telefondan çıkarıp takın ve görün farkı.:oke:

Üst Alt