Nokia 6500 Slide !! Çok Temiz !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

komalemdar

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6500 Slide !! Çok Temiz !!!
Arkadaşlar elimde çok temiz bir NOKİA 6500 SLİDE modeli var.Telefonun ön tarafında bırakın normal çiziği kılıcal çizik bile yok.Aşağıda telefonun boy boy fotoğraflarını koyacam.Ordan inceleyebilirsiniz.Eğer isteyen olursa msn aracılığıyla cam açıp size telefonu gösteririm.Yada yeni foroğraflarda çekerim.Telefonun arka metal kapağında bazı kılıcal çizikler vardır.İddaa ediyorum eğer o kılıcal çizikler olmasaydı telefonu ilk gördüğünüzde bu telefon sıfırdır diyecektiniz.Telefonda hiçbir sorun yoktur.Sapasağlamdır.Bunun garantisini ben veriyorum.

Arkadaşlar telefonun kutu içeriği tamdır ve telefonun kutu içeriğinden sarj cihazı dışında hiçbiri deneme amaçlı bile kullanılmamıştır.Hatta kulaklığı daha poşetin içinden bile çıkmamıştır.Zaten alan arkadaş görünce anlar. Takas teklifleride değerlendirilir ama öncelikli tercihim satıştır.

Telefonun Kutu içeriği

1 Adet USB kablosu
1 Adet Tv kablosu
1 Adet Batarya
1 Adet Hafıza Kartı ( 256 megabayttır telefon alınırken içinde 256 megabayt vardı )
1 Adet Telefonun tanıtım CD si
1 Adet kullanım kılavuzu
NOT : Telefon kendi orjinal kutusu ile birlikte gönderilecektir.Ayrıca telefonun faturası kutu içinde olacaktır.

FİYAT : 300 TL ( Pazarlık yoktur )


NOT 2 : Diyarbakır sınırları içinde telefon elden verilir.Eğer şehir dışı ise önce para havale edilir sonra telefon kargoya verilir.



Fotoğrafların Linkleri














Msn : [email protected]
Telefon : 0531 722 17 09

--------------- Ekleme ---------------

Söylemeyi unuttum.Yoruma kapalıdır ve pazarlıksızdır.Alıcılar bana ulaşsın.Ama her forumda olduğu gibi burdada muhakkak bişey bilmediği halde gelip sadece ilanda ona buna laf atarak zamanlarını boşa geçiren insanlar lütfen uzak dursun.
 

kafana göre

Üye
keşke siyah olsaydı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt