NOKİA 6303i

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karakartal1127

Karakartal1127

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA 6303i
NOKİA 6303i hakkındaki düşünceleriniz nelerdir arkadaşlar

Lacrymosa

Üye
Paslanmaz çelik.
3.2 MP kamera.
Haritalar
8GB hafıza.

Fiyatını bilmiyorum ama güzel bir klasik telefon.

futbol123

futbol123

Üye
harika bir telefon ama 3g yok fiyatı 290tl

ikizzzz

Üye
2 gün önce 6303i aldım. ekrandaki şebeke, pil durumu ve saat ikonları kocaman. nasıl küçültebilirim

ersin5559

Üye
Telefonu aldım, 2 ay geçti sadece 2-3 gün kullanabildim. Çünkü tuş ışıkları yandığı zaman cızırtılı ses geliyor. telefonun çalışmasına engel değil fakat rahatsız edici bir durum olduğu için garan tiye yolladım. 2 kez kvk ya yolladım yapamadılar 3. kez gönderdim inşallah olur. Güzel bir telefon ancak alırken dikkat edilmeli. bu genel bir problem her hangi birinde olabilir!

dehjet46

Üye
6303i 2 ay kullandım ve telefon hergün kitleniyo garantiye yolladım 2 defa yine aynı sorun .s

g4myoncu

Üye
6303i orjinal temaları lazım upload edebilirmisiniz ?

erdem onur

Üye
arkiler orjinal alın lutfen borsalar parçaları alıp çin malı yedek parça takıyor 6303i clasic çok super bı telefondur ısık senserü bile var saadece 3g yok

key43

key43

Üye
ben kullanıyorum.Harika bi telefon. tavsite ederim...:evet:

technoblue

technoblue

Üye
6303i yi bir arakdaşım kullanıyordu kilitlenme ve ışıklar yandığındaki ses sıkıntısını o da çekti. garantiye gönderdi cihazı fakat geldikten bir hafta sonra yine tekrarladı aynı sorunlar. araştırdık ve bu serinin genelinde sorun olduğunu öğrendik. tüm bu sıkıntılar olmasaydı çok memnundu telefonundan. ufak,hafif bir telefon özellikleri de o fiyata göre gayet iyi ama işte sıkıntısı çok.

uribaju

uribaju

Üye
c7 ye benzer özellikleri dikkatimi çekti ekran koruyucusu fotograflar falan bayagı benzer güzel bir telefon :oke:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Telefon iyi ya ama bu devirde nabıcaksın onu anlamadım:d: :ehe

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
cgrldnz

cgrldnz

Üye
Maxikardeşler anlatın şu teli alim mi almim mi :tşk:

Ocean258

Ocean258

Üye
tasarımını ve içeriğini hiç begenmediğim en yakın arkadasımın kulladıgı telefon :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt