nokia 6303i ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

irfanno45

irfanno45

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6303i ortaya çıktı
Dün akşam Nokia'nın C serisi dahilindeki C5'e ait olduğu iddia edilen fotoğrafların ve yayınlanan bazı bilgilerin ardından 6303i Classic bugün yüzünü gösterdi.
2010 yılının ilk çeyreğinde farklı renk seçenekleriyle vergiler hariç 145$ civarında satışa sunulması beklenen 6303i Classic, 108.8 x 46.2 x 11.7 mm ebatlarında ve 96 gram ağırlığında monoblok tasarımıyla dikkat çekiyor; üç band GSM şebekesi desteği, EDGE bağlantısı, 2.2 inç 240x320 piksel 16 milyon renk TFT ekran, 3.5 mm jak girişi, 55 MB dahili bellek, microSD kart girişi, 3.2 MP kamera, çift led flaş, QVGA@8 FPS / QCIF@15 FPS video kaydı, Bluetooth v2.1, RDS'li FM radyo, 1050 mAh lityum iyon batarya (21 güne kadar bekleme / 8 saate kadar konuşma süresi) ile öne çıkıyor.
Aynı tasarıma sahip 6303i Classic ile 6303 Classic arasındaki farklar ise şu şekilde: Daha fazla dahili bellek (6303: 17 MB), kutu içeriğinde 2 GB microSD kartın yer alması (6303: 1 GB), Bluetooth v2.1 (6303: v2.0), daha yüksek bekleme - konuşma süresi (6303: 19 güne kadar bekleme / 7 saate kadar konuşma süresi). Bunlara karşılık eski 6303, Nokia'nın sitesine göre VGA@15 FPS video kaydedebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: S'nek Valesi

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
İyiymiş.

celibar

celibar

Üye
Işletim sistemi symbian olsaymış!!.

eyup007

eyup007

Üye
s60 olsaydı..keşkee

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Nokia hep böyle mutlaka bi eksiği oluyo telefonun :D

irfanno45

irfanno45

Üye
    Konu Sahibi
ben pek bi fark göremedim açıkçası ama 6260i nin görünüşü göze daha çok hitab ediyor bence özellikle beyaz olanı :)

futbol123

futbol123

Üye
keşke 3g olsaydı

sanal hacker

sanal hacker

Üye
ben ikisini kulllandım 6303i meü farkı var ikon lar c3 gibi ayrıca ahize sesi berbat 6303 daha iyi sensor aynı dış görünüş aynı ağırlık biraz daha hafif olmuş fark edilmiyor versiyon yüksk olabilir

Zegen

Zegen

Üye
ben ikisini kulllandım 6303i meü farkı var ikon lar c3 gibi ayrıca ahize sesi berbat 6303 daha iyi sensor aynı dış görünüş aynı ağırlık biraz daha hafif olmuş fark edilmiyor versiyon yüksk olabilir

arkadaşım konuları hortlatma lütfen:nono:

ölümcül2

Üye
zaten 3g

mhrlm

Üye
eski versiyonla yeni versiyon arasındaki fark ne bilen varmı birde 6303i nin ekrani diğer nokialardan daha soluk gibi geliyor ekran rengi açma özelliği yokmu mat görünüm var diğerlerine nazaran

osmbjk

Üye
çok güzel telefon bend bir kaç gün önce aldım ama şu alık tek sorunum telefon u batarya ve şebeke götergelerinin brz iri olmaı onu dışında bir sorun yok bu durum a da bir çözüm ulunur heralde..

Üst Alt