nokia 6303i facebook resimler gozukmuyor yardim

Sponsorlu Bağlantılar

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6303i facebook resimler gozukmuyor yardim
Nokia 6303i telefonumdan facebooka girince fotoğraflar nadir açılıyor çoğu zaman açılmıyor fotoğraf yerinde çarpı işareti oluyo yardım edermisiniz -teşekkürler-

Bu Konu Mobil Sürümden Açıldı

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kendi tarayıcısından girme. Opera mini kullan.

- - - Eklendi - - -

Demek ki sayfaları tam yükleyemiyor. Gizlilik verilerinin tümünü sil ram temizliği yap bi de öyle dene.

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
Opera mini ile girincede internetten gidiyor face paketi sınırsız olsa bile. 2. Fikrini deniyeyim bile sağol

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Olmazsa altta çalışan bütün programları kapatıp *#7370# yap. Yani soft format at.

tarantula901

Üye
facebook programıylamı gırıyorsunuz yoksa opera mını gıbı tarayıcıylamı gırıyorsunuz

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
tamam sağol onuda bir deniyeyim

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:rica:

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
yok olmuyor

- - - Eklendi - - -

normal kendi tarayıcısından

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bizim telefonlar artık resim bile göstermez kardeş :DMillete baksana telefona binip uzaya çıkma peşindeler :D
Ama süper nereye düşerse düşsün 3 parçaya ayrılıyor ve 10 saniyede konuşabilir vaziyete geliyor dahası çelik kasası ve şıklığı : )

tarantula901

Üye
opera miniyi indirin cep telefonunuza sonra oradanfacebook girin yada facebook kendi programı var onu ındırerek kullanabılırsınız daha hızlı bır sekılde

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Format attın mı ?

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
aynen telefonumuz artık eskidi. o zamanda sınırsız facebookdan gitmez internet paketinden gider

Üst Alt