Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

ertugrulaksoy

Üye
hoca benim sorunla ne alakası var anlamadım ama yaptım bakalım duzelir inşallah... Yoksa servis yolu gozuktu valla...

senin sorunla ilgili değildi zaten o. Mesajla ilgili problemi olan arkadaşla ilgiliydi :) sende servise gönder bataryanı falan değiştirirler bi problem vardır illa ki. Geçmiş olsun..

fenderjazz

Üye
arkadaslar bir sorunum var 6303 clssic cep telefonum tam acılırken pin kodunu girdikten sonra yavasca kapanıyor ekrar kararıyr her actıgımda boyle bugun basladı bu olay daha onceleri olurdu ama duzelirdi guncelleme yaptım ama olmadı aynı

konyaspor104

Üye
6303 classic telefonum var versiyona baktım 9.10 kare tuşuna basınca 2.hatta geçilsinmi diyor bende nokia nın sitesinden dün yeni güncelleştirmeyi indirdim kurdum telefona yeni oyunlar müzikler felan gelmiş ama hala kare tuşuna basınca sessize geçmiyor ve versiyon hala 9.10 görünüyo 10.10 u nası yükleyebilirim

ersin5559

Üye
6303i alıpta tuş takımında cızırtı problemi olan yok mu ? Benim kinde tuş ışıkları yandığı zaman cızırtı sesi geliyor. 2 kez garantiye yolladım sorun devam ediyor. Teknosada ki anı model telefonda aynı sorun olduğnu gördüm Genel bir problem diyorlar Aranızda tek şikayet eden benmiyim ?

trezeguet12

Üye
Arkadaşlar bir sorum olacak neden 6303i classic yeni aldım. versiyon 6.12 en son sürümü nokia yazılım güncelleyici ile yükleyebilirmiyim.Sizin ilk sayfada verdiğiniz programların farkı ne acaba teşekkürler...

fenderjazz

Üye
çızırtı olayı yok benm telefonumda ama artık garantiye gitti cok hos cok iyi telefonda ama hatalı uretim bence

emo1982

Üye
Ersin aynı sorun benim aldığım telefondada vardı maalesef.Servisteki arkadaş bunun önemsiz bir sorun olduğunu söyledi ve istersem servise gönderebiliceğini söyledi, ancak ben telefonu iade ettim.Şu anda 5 yılık 6020 telefonumu kullanıyorum ve gayette memnunum.Başka bir 6303ci'de aynı sorunu gördüm.Forumdada bundan şikayet edeneler var.İlginç bir durum.

SiT3M

Üye
Slm arkadaşlar bu nokia 6303i ler için klasor veya galeri şifrelee programı varmı aceba telefonun kendisinde yle bi zellik yok sanırım çok aradım ama bulamadım Yardımcı olacak kişilere şimdiden Tşklr

emo_57

Üye
telefonımu cok seviyorum arkadaşlar selam ben emo_57 6303i classic son sürüm [9.83] için işte link çok kolay daha demin yaptım 10 dk sürmedi tel uçuyor
#

tel modelinden 6303i classic i seç asagıda indir butonuna tıkla kur yeniden başlat gerisi kolay hadi kolay gelsin

görüşürüz :oke:

8xavi

Üye
merhaba 1 hafta önce aldığım 6303i telefonumun bugün yazılımını güncelledim fakat orj oyunlar sesler resimler temalar prog. vs hepsi silindi nasıl geri yükleyebilirim veya nerden bulabilirim... v9.83 oldu.. :S

FESTWALL

Üye
ellerinize emeklerinize sağlık

axla

Üye
nokia 6303i kullanıyorum.telin jarj aleti bozuldu,bilgisayardan usb vasıtasıyla jarj edeyim dedim ama jarj etmiyo,usb kablosunda da her hangi bir sorun yok.bu konuda bi bilgisi olan var mı arkadaşlar.

tcebeci

Üye
cidden değişik bir topik olmuş, 100 lerce soru ve sorun var, cevap sayısı 5-10 tane.:ehe

By_BLooDSucKeR

By_BLooDSucKeR

Üye
merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize bende bu telefonu yeni aldım ama hiç araştırmadan cities klasörünü silmiştim ne olduğunu bilmeden acaba aranızda upload edebilecek varmı

gktrk89

Üye
mp3 player yükleyince mp3 leri okuması için sürekli izin istiyor uygulama erişimini ''hiç bir zaman sorma'' yapamıyormuyuz .bu işi tek onayla nasıl halledebiliriz

meslekci67

Üye
Merhabalar 8xavi arakadaşım gibi nokia 6303i telefonu yeni aldım.Güncelleme yaparken bütün hafıza silindi benim için çok önemli olan rehber malesef silindi nasıl geri alabilirim yardımcı olursanız çok sevineceğim.

guneste

Üye
ya şu ön kapak nası açılıyo bi açamadım

--------------- Ekleme ---------------

değiştircem açılmıyo sinir oldum bi arkadaşta sormuş ama arada kaynamış soru lütfen cevaplayın millette aydınlasın

oguzhanayten

Üye
bende 6303 var 2 günden beri tel durup durup beyaz ekran geliyor sonra hemen geliyor acaba sorun ne??

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Bir çok soru hiç cevap yok en iyisi yazmıyım.

Üst Alt