DarKeXRam
Üye
dostum bazı uygulamaları kullanıyorsan bu olabiliyor.mesela ovi store un bir önceki sürümünde benimde başıma geliyordu.bazı uygulamalar cihaza zarar verebiliyor dikkat edin.bnm telefon iyice gitmeye başladı. Ekran yavaşça kararıyor ve kapanıyor telefon.Sonra açma tuşuna basark açıyorum normal yeni başlıyor telefon ama yavaşlamış oluyor.kapatıp acıyorum anca düzeliyor.
Ekranın yavaşça kararıp kapanması neden oLur ?
dediğim gibi dostum bazı uygulamaları cihazdan silin.yeniden yazılımı yüklemeyi dene olmazsa servise ver dostum.bendede oluyor durup dururken ekranda beyaz çizgiler beliriyo kendi kendine ekran kapanıp açilio bana kalırsa temassızlık var .
Ayrıca en nefret ettiqim olay bi fotoğraf çekiyorum tam önizlemede bakarken telefon kendi kendine flaş çakıyor ve baktıqım resmi silip kendi kendine çektiqi resmi koyuyor :S
hmm ok eyw. denicem. Temassızlık olamaz.öle bişi olsa direk gidip gelirdi ekran. yavaşça kararıyor.kapanıor.açma tuşuna dokununcada acılıor direk ama telefn yavaşlamış oluyor.tekrardan acıp kapayınca anca düzelior.
--------------- Ekleme ---------------
tunabt aynı şey bndede oluyodu foto cekerken. Ama Kamera ayarlarından Görüntü Önizleme süresini El ile Sonlandır yaptm artk olmuyor. eğer oda olmazsa sorun olabilir. Bnmkinide takip ediyorum bakalım olcakmı bidaha.
Evanescnce1907 büyük ihtimal zararlı bişiler war tmm da neyde oldugunu bi türlü bulamıyorum. v10,12 yi yüklüyim bakalım o zmnda yapıcakmı. Yoksa Hafıza kartı ve tlfnu biçimlendircez yani öle mi diosun :S
kardeş nasıl yaptınız ya banada söleyin bende yapayımphoneixi kurdum yapamiyom sacan calışmiyoo sönük duruyo yaa 05448408641 yarım edin yada x_ugurlucocuk_x@hotmail.com
benim telin media pleyar güncellenmiyornedenini biliyormusunuz şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?