DarKeXRam
Üye
o dışarıdaki gürültüyü engellemek ve pürüzsüz bir ses ile konuşmak için yapılmış bir özellik.ayarlardan ses netliği bölümünden kapatıp açabilirsin.ama bence kapatma çok işe yarıyor.Arkadaşlar oyun oynarken titreşimin kapandıqını gördüm , tercihlerden açtim sonra denemek için ev telefonundan aradım kendimi titredi vb. Sonra bi bakayım dedim seçeneklerden hoparlörü seçtim hoparlörden verdi sesi , konusurken müzik açmayı denedim açmadı sonra ekranda garip bir işaret çıktı :S Anlam veremedim fotoğrafını çektim ve siteye koydum :
Ne anlama geldiğini bilen varmı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sessiz işareti ile batarya ikonunun yanındaki işaret
arkadaşım karşıdan birisi telefonu açınca çıkıyor bu simge.yani konuşma başladığında açılır kapandığında kapanır.ama konuşma sırasında geldi , telefonu kapatıp açınca gitti . Acaba telefonu açtıktan itibaren yapılan konuşmalardan sonramı çıkıyor biraz bilgilendirirmisniz ?
arkadaşım ben phoenix ile yükledim nsu yu beklemedim.istersen phoenix ile yükleyebilirsin çünkü nokia daha 10.10 u bile yayınlamadı.arkadailar benim telde 9.10 bar aceba yükseltememmi nokıa herhalde yayınlamamış halendaha
dostum laf kalabalığı yerine faydalı birşeyler yazsaydın keşke.iyi gibi
evet arkadaşım haklısın.her şeye iyi gibi diyosun ya boşuna msj
nsu nokianın kendi programıdır ve en güvenli yol budur.ancak phoenix de tehlikeli bir uygulama değildir sonuçta yapabildikten sonra herhangi bir sorun olmuyor.cihazını pc suite ile bağladınmı peki??admin bi sorum olcak aceba ne farkı var ohonex ve nsu nun farkı varmı aceba
--------------- Ekleme ---------------
ben nasıl yükliycem telefonum phonerxde görünmüyor bilgileri napcam
evet arkadaşım 6303 e ne oluyorsa 6303i yede oluyor.6303 oyunları ve temaları 6303i modeliyle uyumlumu?
uyarı nedir arkadaşım???yani phoenix ne die hata veriyor.evet bağlanı
valla kardeşim öle çok uzun sürmüoo.. qeçen qün yükledim.. bende yaklaşık 15-20 dk..Phoneix ile güncelleme kaç dk sürüor ortalama ?
Şimdiden teşekkürler. ..
Telefon rehberine yeni birini eklemek istediğim zaman, Kullanılan hafıza " Telefon ve SİM " olmasına rağmen sadece telefona hafızasına kaydediyor numaraları..
Mecbur Kullanılan hafıza " Sadece SİM" de iken rehbere numara kaydetmek zorunda kalıyorum bu seferde telefon hafızasına birşey kaydetmiyor tüm rehberi SİM kartına yüklüyorum..
Rehberde birini hem Telefon hafızasına hem SİM kartı hafızasına eklemek için ne yapmamız lazım ?
Model: 6303i
v06.61
Phoneix ile güncelleme kaç dk sürüor ortalama ?
Şimdiden teşekkürler. ..
Bir de bu 10.12 dosyası exe olarak geldi bunu ne yapacağız._?
yüklerken product koduna dikkat et arkadaşım.RM-443 EURO C TR STEEL olanı yükleyeceksin.(cihazın çelik ise) siyah ise RM-443 EURO C TR MATT BLACK OLACAK.
ekolayzer ' ini ayarlarsan sesi birazdaha yüksek çıkabilir ...bu telefonların sesi nie az çıkıyor ?? yada bi çözümü var mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?