ertugrulaksoy
Üye
ya bugün bi haritalara gireyim dedim yine 8 tl mi yedi ne yapmam gerek gitmesin diye açınca bi soru geliyodu ona hayır mı dicez ?
--------------- Ekleme ---------------
bide 10.12 yi sen de yükledinmi phoenix le yoksa sende bnm gibi nsu yu bekleyenlerdenmisin ?
nsu yu bekliyorum arkadaşımya bugün bi haritalara gireyim dedim yine 8 tl mi yedi ne yapmam gerek gitmesin diye açınca bi soru geliyodu ona hayır mı dicez ?
bide 10.12 yi sen de yükledinmi phoenix le yoksa sende bnm gibi nsu yu bekleyenlerdenmisin ?
arkadaşım s40 cihazında pdf dosyası açacak bir program henüz yok.o yüklediğin program çok çok küçük pdf leri açmaya yarıyor ki o da hiç kimsenin işine yaramıyor.ertugrulaksoy ve evanescence1907 bilgileriniz içi teşekkürler. Bn de Nsu yu bklemeye devam edeyim sağlıklı bi şekilde olsun olcaksa 10.12
arkadaşlar bn s40 programlar bölümünden mobile pdf diye bi program yükledim . bnm pc de pdf dosyası şeklinde kitap war 120 sayfa kadar bunu telefona attım mobile pdf ile açmak istediğimde file cant load diyor açmıyor neden acaba ?
arkadaşım s40 cihazında pdf dosyası açacak bir program henüz yok.o yüklediğin program çok çok küçük pdf leri açmaya yarıyor ki o da hiç kimsenin işine yaramıyor.
10,10 u bile daha açıklamadı ki 10,12 yi açıklasın.video çekerken hiçbir cihaz müzik açmaz zaten dostum.çektiğin videonun bir anlamı olmaz çünkü.ancak s60 cihazlarda sesi değiştirme pro ları var.nsu açıkladıqında 10.12 yi bizede haber verin .d.d bekleye bekleye bi hal oldum .p ya bide mesela video çekerken aynı anda müzik açma qibi bi olanağımız yok dimi .? ./
link değil siteye yükledim kardeş buyur indir.
rica ederim dostum.bu programı ben kullanıyorum vodafonedan 100 mb paketim var ve you tube daki videoların % 80 ini açıyor bizzat denedim.sağolasın hocam.
şimdi bu programı telefona atınca videoları açacak mı?
ona göre paket alıcam.
dostum ben opera 5 ile de denedim açmadı.galiba cihazın kendi web programı üzerinden girilmesi gerekiyor henüz deneme şansım olmadı.arkadaşlar biliyorsunuz vodafone 0.facebook.com u ücretsiz yaptı ancak girmeye çalıştığımda operayla sürümüyle uyumsuz diyor, opera mini 5 i indirdim sürükle bırak yöntemiyle atıyorum telefona ama bakıyorum yine 4 sürümü görünüyor ne yapmam gerek
arkadaşım buradan ovi suiti yükle onun içinde haritalar uygulaması var oraya gir telefonunu usb ile pc ye bağla haritayı tekrar yükle sorun hallolurbeyler haritayı ücretsiz kullanma şansımız var mı önceki sayfalarda bahsedilmiş ama pek bişey anlamadım açıkçası.
ben hafıza kartındaki a,b,c.. diye giden klasörleri silmiştim ama cities duruyor.
bir de harita yüklemek gerekiyor galiba konum bulunamadı falan diyor.
evanescence1907 sen çözersin bunu da :d
bnm şöle bi sorunum vr 6303 c aldım.mesaj tarihini ynlış gösterio. 2 de gelen mesajı sabah 8 gösterio.saat doğru tarih yanlış.yardm pls
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?