Nokia 6300'a benzeyen telefon önerisi istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

goko953

goko953

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6300'a benzeyen telefon önerisi istiyorum
Arkadaşlar anneme yeni telefon alacağız. Telefon klasik bar tipi olacak ve dokunmatik OLMAYACAK. Renkli ekran ve en az 2mp kamera istiyorum. Sd kart girişi de olmalı.
Kısacası 6300 gibi bir model istiyorum. 6300 alacaktim ama sıfırı artık yokmuş. C2-01 ve X2-00 önerildi bana. Başka bir öneriniz var mi? bu dediğim telefonlar iyi midir?
NOT: Fiyat sınırı 500 lira

djlkr

djlkr

Üye
Nokia x2,c5,2700,2730 vb classic telefonlara Nokia'nın sitesinden bakabilirsin.
Özellikle x2 ses kalitesi ve kullanışlı olması açısından birinci tercihin olabilir :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
6303i tam benziyor :oke:

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş 6303 gayet güzel telefon
yada X2 ama bence annen için 6303 daha iyi

Hasan

Üye
x2 veya 6303 :oke:

forever1907+

Üye
kardeşim bu önerimi değerlendir bende 2 yıldır var bu telefon hiçbir samsung a benzemiyr 6300 yanında zayıf kalır..modelin adı SAMSUNG S7220 bu telefonu araştır bak.fiyatı çok makul sahibninden. com da sıfır yurtdışı kutulusu 250 civar türkiyede olsa 700-800tlı..
telefonun başlıca özellikleri: 5mpx af kamera
amoled ekran
gps ve navigasyon
internetten video izleme
incecik ve sağlam zaten tasarımı yeter.bi arkası varki anlatılmaz.. al derim...dokunmatik kullanamayan ama son model telefon isteyenlere mükemmel telefon....x2 c2 ölü bunun yanında...al bak hiç bi sorunda yok sana benimkinin resmini atayım inanmazsın 2yıllkık olduğuna ki ben çok kaba kullanrm telefonları...bak buda internet resimileri...:

ŞUNADA BAKA BİLİRSİN AYNISININ DOKUNMATİK+TUŞLU OLANI BİDE 8MPX (S7220 NİN 10X YAKINLAŞTIRMASI VAR BUNUN YOK)DİĞER ÖZELLKLER AYNI:

BUNLAR SÜPER TELEFONLAR ÖYLE ES GEÇME AMACIM YARDIMCI OLMAK...TŞKLER...

pRime.

pRime.

Üye
nokia 6303i aynısının yenisidir. tavsiye edilir. :)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
nokia 6700 clasic tm aradığın telefon

Üst Alt