Nokia 6300 V.07.21 Türkçe dil sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

f1help

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6300 V.07.21 Türkçe dil sorunu
Arkadaşlar telimde Nokia 6300 v 07.21 versiyonu ile az önce güncelledim fakat ingilizce oldu dil seçeneklerinde Türkçe mevcut değil biryerdemi hata yaptım acaba?
şimdiden tşk ler ilgi gösterenlere

• Beğen
Tepkiler: kowboy2006

Ozan

Ozan

Admin
Nokia Software Updater programı Türkçe sürüm değil miydi ?

XoreS

XoreS

Üye
eed türkçe sürümdür

6500

6500

Üye
bende aynısı yaptım ve ingilişzce oldu türkçe bulamıyorum nemesis programıda boş işe yaramıyor ama türkçe güncelleme bulursak belki olur bulursan bana haber ver bende sana haber veririm...................

Ozan

Ozan

Admin
Dediğim gibi güncelleme yaptığınız bilgisayar yada nokia software updater uygulaması Türkçe değilse bu tip bir sorun olabilir ... Türkçe olarak deneyin.

silop_kms

silop_kms

Üye
evet software updater uygulaması Türkçe olmalı

efe_46

efe_46

Üye
yaw kardeşim ben de yaptım bendede ingce oldu pro bende herşey tükçee:(

ibrahimkaya83

ibrahimkaya83

Üye
bendede aynı sorun var yok mu yardımcı olan

malic502

Üye
aga benm programlar fln hersey turkce tel 6300 guncelleme yaptm dili ing oldu ya :(

hakanserce007

Üye
eğer garantiniz devam ediyosa telefonu götürün nokia yetkili servisine. bi gün onlarda kalıyo ama böyle sorunlar yaşamıyosunuz. ben yazılım güncellemesi için garantiye vermiştim telefonu. cillop gibi çıktı walla :D

suleyman134

suleyman134

Üye
Arkadaşlar En İyisi Telefoncuya Götürüp Türkçe Dil Atmak Başka Çaresi Yok Benimkide Öyle Olmuştu ve Telefoncuya Götürüp Yaptırdım..

sabriweb

Üye
Arkadaşlar biraz önce yaptım nemesis programıyla PRODUCT CODE : 0546587 yapıyoruz. teli tekrar güncelliyoruz. 6300 türkce oluyor bu kadar basit.

danger11

Üye
PRODUCT CODE : 0546587 kullandım sorunsuz bir şekilde güncelledim ve telim artık türkçe teşekkürler..

ozcan95

Üye
dil yüklemesini nasıl yüklerim

alex_43

alex_43

Üye
sanada para girdi demi hakan :D

murat6327

Üye
nss programı türkçeleştirir . dil kodunu yükleyip tekrar güncellemeniz lazım

coolnavi

Üye
6300 v07.21 surumunde türkçe dıl secengı yoktur gecmıs olsun sız yıne nokıa msterı hızmetlerını arayın

coolnavi

Üye
arkadslar tlf sadece içerikleri güncelliyor yazılımı yuklemiyor ben 2009 surumunu v07.30 yukledım gayet guzel oldu programın adı bb5 lıgt programı yukleyın bb5 ı secın ve gerısını ona bırkın

TADAHIKO

TADAHIKO

Üye
şimdi 7.30 u çıktı . Türkçe hem de

Üst Alt