Nokia 6300 v 07.21 Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
negaTive*

negaTive*

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6300 v 07.21 Sorun
Arkadaşlar telimde Nokia 6300 v 07.21 versiyon yüklü bu versiyonu yükleyen arkadaşlar lütfen cevap yazsın... Sorum şu Avea Hatlarda şebekenin birden düşmesi mesaj gönderirken şebekenin düşmesi gibi bi olay varsa lütfen ceevapp yazsın ayrıca...
Eski versiyonu tele yüklemek mümkün mü?

bronxanarchy

bronxanarchy

Üye
avea hattı bılmemde mesaj yazarken yda mesaj kutusundayken bırden restart attı telefon ( bir kere oldu bır daha yasamadım )

pro_

pro_

Üye
bende hç birşey olmadı telefona bnm hattımda avea gayet rahat kullanıyorm bide sanırım eski versiyonu yüklemek zor ama sn yinede googleden bi ara kolay glsın

negaTive*

negaTive*

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6300 v 07.21 verrsiyon kullanan yoqmu yav :(

hacettepeli85

Üye
versıyon da hıcbır hata yok. bence telınde bı sorun var. aldıgın yere goturmelısın

ahmett394

ahmett394

Üye
bende de 3110C var 07.21 versiyonu yüklü ama şu ana kadar hiç bir problem çıkmadı muhtemelen senin telinde bi sorun vardır kardeş

alihan52

Üye
bende yükledim bir sorun yok

yoldas_firari

Üye
bi sorun yok bende de

akuladd

Üye
Mıllet bu 07,2 versionu nasıl bulacam ya

gokhans19

Üye
Mıllet bu 07,2 versionu nasıl bulacam ya
Sitesinden güncelleme yazılımını indireceksin. Kabloyu telefonla pc arasına takıp güncelleyeceksin. Şarjın tam dolu olmasını ve seçeneğin genelde olmasını öneririm.

bymusty

Üye
ben kullanıyorum da hesap makinesi yok :(

kemanprensi

Üye
bende v7.12 yükledim hatta sen yükledin :) ama türkçe yapamıyom bu seferde ve dediğin sorun bendede oldu ekran gitti geldi beyaz oldu ama şebeke sorunum yok sadece türkçe yapmam lazım teli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt