Nokia 6300 Ürün Değişimi???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__"Ezgi"__

__"Ezgi"__

Üye
Nokia 6300 Ürün Değişimi???
Nokia 6300'ı olup sürekli sms yapan arkadaşlar içinde 6300'dan memnun olan var mı???

Benim 6300'ımı alalı daha 1 yıl oldu fakat telefonu aldım alalı 5 kez servise götürmek zorunda kaldım şu an yine serviste telefon yapıldı diye geldiğinde çok sevinip gidip aldığım telefonum, daha benimle 24 saat geçirmeden aynı sorunu tekrar yapıyor.Çevremdeki kişiler sürekli sms yapıp mesaj atmamdan kaynaklandığını söylüyor.Servise sordum öyle birşey olamaz hafızası zorlanmadıkça telefonunda sorun yaratmaz mesaj atmak dedi.Ve gelen mesajları okuyup cevap attıktan sonra siliyorum telefon hafıza yönünden zorlanmıyor.
Biraz araştırdım netten aynı sorunu telefon 3 kez yapıp servise götürüldüğünde müşterinin dilekçesi üzerine yeni telefon gönderiliyormuş.Bu dilekçeyide verdik 15 gündür telefonumdan hala ses yok...Ve yeni bir telefon göndermelerini istiyorum...Fakat yeni bir telefon gönderilmezse ne yapmam gerektiği konusunda bir fikrim yok.Yardımcı olur musunuz ne yapmam gerektiği konusunda??? =(

sadecefatih

sadecefatih

Üye
Bende de var 6300 uzun zamandır sms yapıyorum bi kere tamamen sıfırladım kalan sms 0 oldu resmini bile çektim 10000 sms attım kısaca ama telefonum banamısın demedi sorunun ne olduğunu birazdaha açarsan daha yardımcı olabilirim

__"Ezgi"__

__"Ezgi"__

Üye
Bende de var 6300 uzun zamandır sms yapıyorum bi kere tamamen sıfırladım kalan sms 0 oldu resmini bile çektim 10000 sms attım kısaca ama telefonum banamısın demedi sorunun ne olduğunu birazdaha açarsan daha yardımcı olabilirim

Bende sürekli 1 yıldır sms yapıorum.
11000 sms çıktığı an ben 11000 sms e döndüm.
Her ayda yaklaşık olarak 9000-10000 sms atıorum.
Fakat telefonum 2 ay bu durumdan etkilenmemişken 3. ay kafayı yemeye başladı kendiliğinden açılıp kapanmalar başladı...
Servise götürdüm hiç düşürmediğim telefona sen bunu yere düşürmüşsün hatta betona diye teşhis koydular neyse yapıldı die telefon elime verildi 15 gün içinde tekrar bozuldu 4 kez bu şekilde gitti servise aynı sorun hep.
Sms den şüphelendim ve 6300'a Turkcell hattımı taktım sadece müzik dinlemek için elime aldım 6300'ı ve yine aynı sorun tekrarladı servise götürdüm yapıldı diye telefon yine elime verildi telefon daha eve getirirken aynı sorunu tekrarladı.Kendiliğinden açılıp kapanıor,ekran gidior aklına esince gelior...

sadecefatih

sadecefatih

Üye
Büyük ihtimalle virüs girmiş bence ama bu sadece tahmin tabi yani bak şöyle dene telefondan turkcell hattı cıkart ve ac 6300 hatsız da açılıyor.Dene bakalım aynı sorunu yapacak mı eğer yaparsa sonra bide hafıza kartını da cıkart dene yap eğer o zaman yapmazsa hafizakartında sorun var yada hatta ama büyük ihtimalle hafıza kartındadır.Hatta böyle bişe olamaz çünkü hele mesajdan hiç dene oyle olursa hafiza kartını biçimlendiririz

__"Ezgi"__

__"Ezgi"__

Üye
Büyük ihtimalle virüs girmiş bence ama bu sadece tahmin tabi yani bak şöyle dene telefondan turkcell hattı cıkart ve ac 6300 hatsız da açılıyor.Dene bakalım aynı sorunu yapacak mı eğer yaparsa sonra bide hafıza kartını da cıkart dene yap eğer o zaman yapmazsa hafizakartında sorun var yada hatta ama büyük ihtimalle hafıza kartındadır.Hatta böyle bişe olamaz çünkü hele mesajdan hiç dene oyle olursa hafiza kartını biçimlendiririz

Telefona neler neler dendi...
Hafıza kartındandır dediler 4.gelişinde hafıza kartını hiç takmadım.
Hattan kaynaklanıodur dediler Avea hattımı çıkarıp Turkcell'i taktım.
Hatlarda bi'şey var dediler hatsızda açtım ama sorun aynı tekrar edio.
Yeni hafıza kartıda alsam sorun aynı..
Hafıza kartımda da virüs filan yok evde 4 kişinin arasında sadece bnm telefonum bu sorunu yaşatıo...

sadecefatih

sadecefatih

Üye
Telefona direk virüs bulaşmış olabilir mi ? yani direk galeriye kendi hafızasına

__"Ezgi"__

__"Ezgi"__

Üye
Telefona direk virüs bulaşmış olabilir mi ? yani direk galeriye kendi hafızasına

Sanmıorum...
Kimseden bi dosya almıorum ve pc'ye doğrudan tlfnu bağlamadım hiç hoş gerçi pc'de de virüs problemi yok bağlayanlarda var evde telefonu direk pc'ye ama bu sorun sadece bnm tlfnmda var :(
15 gündür telefondan hiç ses yok bu kez serviste yine =(

sadecefatih

sadecefatih

Üye
Bu kul yapısı yani allah yapısı değil herşeyde sorun çıkabilir olabilir sana denk gelmiş nerden aldıysan git bildir çünkü eğer düzelse bile 8 kere ameliyat geçirmiş bi hasta gibi olacak yaralı olacak yani bi kere içi açıldımı yine sorun çıkartabilir diye düşünüyorum,araştırdğın gibi o dilekceyi yaz üstüne fark koy 5800 gibi bi telefon alabilirsin oldukca da iyi

__"Ezgi"__

__"Ezgi"__

Üye
Bu kul yapısı yani allah yapısı değil herşeyde sorun çıkabilir olabilir sana denk gelmiş nerden aldıysan git bildir çünkü eğer düzelse bile 8 kere ameliyat geçirmiş bi hasta gibi olacak yaralı olacak yani bi kere içi açıldımı yine sorun çıkartabilir diye düşünüyorum,araştırdğın gibi o dilekceyi yaz üstüne fark koy 5800 gibi bi telefon alabilirsin oldukca da iyi

Dilekçeyi verdik zaten 15 gün önce ve 15 gündürde telefondan hiç ses yok nerde ne yapıolar noluo bilmiorum...
Zaten 5 kez tamir gördü o telefon iyice yalama oldu :(
Üstünde 1 tane bile çizik yoktu ben çok iyi bakıodum ona :ağlarım:

sadecefatih

sadecefatih

Üye
Yalama olmuştur artık o.. Bi tavsiye yeni bi telefon almak daha iyi her bakımdan :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt