nokia 6300 telefonu modem yapıp internete girememe sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

1tebessum

1tebessum

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6300 telefonu modem yapıp internete girememe sorunu
merhaba arkadaşlar nokia suite ile telefonumu modem yapıp internete giremiyorum sorun ne olabilir? telefonu görmüyor diyecem ama yok o değil mesajları galerideki dosyaları falan görüntülüyor ama ne hikmetse internete bağlanmıyor bakın ss koyuyorum gördüğünüz gibi internete bağlan seçeneği sönük ve usbyi takıp bağladığım anda ports donanımı yüklenemiyor diye hata veriyor ne oluyor bu ports? biliyorum konu yeri bura değil ama acilen yardıma ihtiyacım var burdan daha çabuk cevap gelir diye buraya açtım kusura bakmayın

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Hocam suite falan gerek yok...bluetooth menüsünden bluetooth aygıtlarını göster-yeni aygıt ekleden telefonunu ekle sonra ekledikten sonra pc den telefon simgesine sağ tıklayip bağlanırken kullan sonra erişim noktasi sonra girecektir.

1tebessum

1tebessum

Üye
    Konu Sahibi
Hocam suite falan gerek yok...bluetooth menüsünden bluetooth aygıtlarını göster-yeni aygıt ekleden telefonunu ekle sonra ekledikten sonra pc den telefon simgesine sağ tıklayip bağlanırken kullan sonra erişim noktasi sonra girecektir.
hocam bluetooth ile bağlandımı nerden çıkardın bilgisayarımda bluetooth yok usb kablosuyla bağlanmaya çalışıyorum olmuyor

Archonn

Archonn

Üye
hocam bluetooth ile bağlandımı nerden çıkardın bilgisayarımda bluetooth yok usb kablosuyla bağlanmaya çalışıyorum olmuyor

Bir de böyle deneyelim:

1. Windows 7 Kullanıcıları İçin:
Başlat> denetim masası>ağ ve paylaşım
merkezi> yeni bir bağlantı veya ağ
kurun> çevirmeli bağlantı kur> ileri tıkla
bundan sonra telefonunuz modem
olarak görülecektir. çevirmeli telefon
numarası olarak *99# gir kullanıcı adı
olarak vodafone şifreyi boş bırak. hepsi
bu kadar.
2. Windows Xp İçin:
Ağ bağlantıları> özellikler> yeni
bağlantı> çevirmeli bağlantı yukarıda
olduğu gibi çevirmeli telefon numarasına
*99# gir kullanıcı adı vodafone diğer
haneleri boş bırak.

Masaüstündeki vodafone isimli çevirmeli ağ ikonuna telefonununuz bilgisayara ovi suite modunda bağlıyken tıklayın.

dj-61

dj-61

Üye
ben cok denemişdim olmamışdı, bir ara android cıhazımı güncellemek için mecburen deniyecektim, olamyınca diğer sonyericsson telefonumla bluetooth bağlantı yapmak zorunda kaladım, zaten yavaş olan bağlantı iyice yerlere süründü,, şimdi aklıma gelmişken bir bakınayım nasılmış belki lazım olur yine dedim ama zaten bende böyle yaptığımı hatırlıyorum, neyse deneme şansım olursa tekrar denerim..

Üst Alt