*NOKIA 6300 kuLLanıcıLarı...*

Sponsorlu Bağlantılar

parazit_01

parazit_01

Üye
peki operada kontör gidiyormu :D

yxL

yxL

Üye
    Konu Sahibi
gidiyordur heraLde hiç denemedm ama :D

sedat_60

Üye
Valla Bende Bilmiyom Ne Işe Yarıyo Ama öğrendim. çok saoll kardeş

mali20mali

Üye
yyyaaaaaa arakdaşlarr çok önemli
lütfen bu programları yollayın ve ya bi link verin h.kartım kaybolldu ve onlarda gitti ve bulamıyorummm lütfen ekleyin msnyi ollayın ya da bi link verinn lütfenn ar. şimdiden tşkkk ([email protected])

sinanyıl

Üye
kardeş bu oyunlar indirilmiyo

kitri13

Üye
:ehe sensor kullanmak yerine notlar bölümüne girip göndermek istediginizi yazın.kaydedin.sonrada bulutotla gönderin.daha kolay oluyo..benden demesii... :)

altay_42

Üye
gerçekten onlarne

aniltanay2@hot.

Üye
sensor hakkında: bluetooth aracılıgıyla kendi kartvizitin(folyo) olusturup aynı uygulamayı kullananlarla bi tür kişisel bilgileri sunmaya paylasmaya ve bluetooth üzerinden mesaj dahi gondermeye yarayan uygulama.....opera da sanırım web tarayıcı
kesinlikle katılıyorum
ty

byebye1

Üye
ben kullanıyorum ama bende öyle birşey yok

daltonalp

daltonalp

Üye
bend yenı aldm 6300 ogrendıım ıyı oldu tesekkurler

erdert

Üye
OPERA internet explorer gıbı web hızmetı veren programdır.Dıgerlerını kullanmadım.

gecitharun

gecitharun

Üye
selam. biraz sizlere bilgi vermek istedim.
opera mini: bir web tarayıcı programıdır. daha az kontör harcayarak intenete giriş yapar.
sunum aracı powerpoint sunularınızı bluetooth aracılığıyla bir görüntü aygıtına transfer eder.
sensör:bluetooth üzerinde mesal,resim vb kendi bilgilerinizi msn de chat yapar gibi gönderirsiniz.

benden bu kadar...
sana kolay gelsin................

daywalker34

daywalker34

Üye
ben onları sildim alır almaz telefonu :) hiç bi işe yaramadığı gibi çokta yer kaplıyo :oke:

jatvalca

jatvalca

Üye
opera:bir çeşit arama motoru gibi bir program
sensor:folyonu oluşturduktan sonra başka bi cihazın senin hakkında bilgi alması (ben çok aradım ama bu şekilde bi bilgi toplayamadım)

abardak19

Üye
Arkadaşşlar bu sunum aracını yanlışlıkla sildim telefondan nerden bulabilirim acaba yniden bilen varsa yada paylaşabilen birisi benimle paylaşsın lütfen....:(

mapazule

mapazule

Üye
antivürüs programı aranıyor

Shakespeare

Üye
opera bildiğiniz internet exploer ın baska bir versionu gibi dusunun

excalybur60

excalybur60

Üye
selam. biraz sizlere bilgi vermek istedim.
opera mini: bir web tarayıcı programıdır. daha az kontör harcayarak intenete giriş yapar.
sunum aracı powerpoint sunularınızı bluetooth aracılığıyla bir görüntü aygıtına transfer eder.
sensör:bluetooth üzerinde mesal,resim vb kendi bilgilerinizi msn de chat yapar gibi gönderirsiniz.

benden bu kadar...
sana kolay gelsin................

aynen katılıyorum:)

SUSVESABRET

SUSVESABRET

Üye
mini opera web tarayıcısı oldugunu bılşıorum fakat otekı hakkkında bır bılgıye sahıp degılım katrdesler

Takipçi Satın Al

Üst Alt