Nokia 6300 İle İlgili Bilindik Bilinmedik Tüm Sorularınız, Oyun-Program İstekleriniz Cevaplanır...!

Sponsorlu Bağlantılar

plane6666

Üye
arkadaşlar merhaba nokia6300 telefonu yeni aldım fakat müzik oyun e-kitap hangi dosyayı atsam telefonda dosya biçimi desteklenmiyor diye bir uyarı geliyor. Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim 3 gündür uğraşıyorum ama yok olmadı bi türlü.. Arkadaşın linkte verdiği oyunlarıda indirdim fakat telefonda dosya biçimi desteklenmiyor diyor cevabını bilen varsa ne yapmam gerektiğini lütfen ayrıntılı olarak paylaşırsanız çok sevinirim .ayrıca ben gibi böyle sorun yaşayan arkadaşlarda faydalanmış olurlar.

İyi Forumlar...

celal05

Üye
6300 a format çekilir mi çekilirse nasıl yapılıyor kardeş şimdiden teşekkürler...

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
Slm. Ben oyun rica edecektim senden ... Istedigim oyun türü macera tarzı bilgisayardaki metin2 gibi bi oyun isityorum bende olan oyunlar.. Gothic3..might and magic2...path of warrior... Var. Oyunun içinde skill...envanter...vb şeyler olsun ve biraz kaliteli olursa çok güzel olur şimndiden teşekkürler...
yardımcı olucanmı agam mesajı te nezaman yazdım ama....

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
abi duymadın heralde beni bula bilecekmisin bu istediğim tarz oyunu...

kankka

Üye
arkadaşım ben müzik çalara girince güncelleniyo diyor yüzde yüz olunca hiçbir müzik dosyası bulunamadı diyor ne yaptıysaM olmadı lütfen yardım:ağlarım:

A1234567A

A1234567A

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bilgisayarımız bozulduda bilgisayarımız yapılınca hepinizin sorunlarını cevaplayacağım

adrenalin_

adrenalin_

Üye
kardeş 6300 için vodafone messenger in varsa paylaşabilirmisin.. vodafone live den yukleyemiyorum sertifika yok diyor bi çözüm lütfen.. yeni yazılımda atmak istemiyorum

mr.ada

Üye
sertifika sorunum var sertifika telefonda yada simde değil diyor ne yapabilirim

Kaan Kömürcü

Kaan Kömürcü

Üye
Abi benimde bi sorum olacak. Telefondan msne nasıl girebilirim bi bilgin var mı? Daha telefona msn i indirmedim nasıl yapabilirim?

andrax

Üye
6300 için media player a ihtiyacım var her site üye ol diyor . rica etsem 3gp yerine daha iyi görüntü ve ses alabileceğim ne olabilir usta. lütfen yardım

dossts

dossts

Üye
6300 a oparatör logosu nasıl yüklerim (Turkcell) lütfen yardımcı olun . ayrıca gelen aramada zil sesi önce kısık , sonra yavaş yavaş yükseliyor ! bunu nasıl düzeltiriz ? yardımınız için şimdiden teşekkürler .

gogorigo

Üye
KArdeş benim sorum : Biri aradığı zaman ses ilk az çalıyor sonradan yükseliyor neden acaba?

FREE_STYLEE19

Üye
arkadasım rıca etsem 6300 a gtar okort pro varsa bana nerden bulacagını ve nasıl yükleyecegimi söylermisin

wolfman_27

Üye
nerhaba.Arkadaş benim telefona hangi programı atsam ugulama erişiminden dolayı evet hayır sorular sotuyor.Bunu nasıl halledebilirim.

karlyoti

karlyoti

Üye
bn 2 yıldır kullanıom çözemedim bu telefonu data klasörü nerde

bnmsn09

Üye
nokia 6300 için oyun indirdim ama desteklenmiyor diyo ne yapmam lazım

--------------- Ekleme ---------------

yardımlarını bekliyorum nokia 6300 için oyun indirdim ama desteklemiyomuş ne yapmam lazım

maya35

Üye
ya kardes yaa 6300 tv izlenıo mu

bahoo_16

Üye
selam arkadaslar . bende nokia 6300var. ama bu telefonun dısı nokıa ıcı farklı.. ben buna nokia sürümünü yüklemek istiyorum bu mümkünmüdür acaba kendım yapabılırmıyım acil yardım

rohat57

Üye
ya video izliyemiyorum ve dosya biçimi desteklemiyor diye bişi geliyor yardımcı olurmusunuz lütfen