Nokia 6300 İle İlgili Bilindik Bilinmedik Tüm Sorularınız, Oyun-Program İstekleriniz Cevaplanır...!

Sponsorlu Bağlantılar

A1234567A

A1234567A

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6300 İle İlgili Bilindik Bilinmedik Tüm Sorularınız, Oyun-Program İstekleriniz Cevaplanır...!
Merhaba Arkadaşlar
1,5 Yıldır Nokia 6300 Kullanıyorum. Telefonun İğneden İpliğe Kadar Herşeyini Çözmüş Bulunmaktayım.
6300 İle İlgili Yazdığınız Tüm Sorunlarınızı Buradan Cevaplayabilirim.

Ayrıca Oyun ve Program İsteklerinizide Yanıtlayabilirim.

Nokia 6300'ınıza Yüklemek İçin Konu Konu Oyun Aramak Yerine Forumdaki En İyi Oyunları Topladığım Aşağıdaki Konu Linkinden Kategoriler Halinde Tek Linklik 44 Oyun İndirebilirsiniz.

En İyi Arşiv İçin Tıklayınız.

Nokia 6300'a Göre ve Tüm Ekran Boyutları Olan Need for Speed Tüm Serisi Tüm Ekran Boyutları.

Nokia 6300' Göre Mini Ninjas Oyunu Tüm Ekran Boyutları

Mini Ninjas (Tüm Ekran Boyutları) Java İçin Tıklayınız

Paid to Kill (Tüm Ekran Boyutları) Java​

California Gold Rush (Java 2009) Tüm Çözünürlükler

California Gold Rush (Java 2009) Tüm Çözünürlükler İçin Tıklayınız.
http://www.maxicep.com/yararli-bilg...-rush-java-2009-tum-cozunurlukler-286012.html
http://www.maxicep.com/yararli-bilg...-rush-java-2009-tum-cozunurlukler-286012.html

Assassin's Creed II (Tüm Ekran Boyutları) Java​

Assassin's Creed II (Tüm Ekran Boyutları) Java İçin Tıklayınız.

Nitro Street Racing 2 (Tüm Ekran Boyutları) Java​

Nitro Street Racing 2 (Tüm Ekran Boyutları) Java İçin Tıklayınız.

Assassin's Creed II , 2012 Apocalypse , WWE Smackdown Vs. Raw 2010....(Tüm Ekran Boyutları)​

Assassin's Creed II , 2012 Apocalypse , WWE Smackdown Vs. Raw 2010....(Tüm Ekran Boyutları) İçin Tıklayınız.

• Beğen
Tepkiler: frk uzn, karlyoti, Kaan Kömürcü ve 5 diğerleri

babacan666

Üye
ab' ben'm 63 un kulaklik girisi temassiz parca piyasada yok diolar dogru mu

tolgakutukcu

Üye
kardeş benim bir sorum olacaktı 6300 sesini nerden yükseltiyoz

casper_84

Üye
telefon kendi kendine kapanıp açılıyor. çözüm nedir

adrenalin_

adrenalin_

Üye
aynı sorun bendede oluyodu garantiye yolladım versiyonmu ne atmışlar düzeldi sonra.. ama telefonu fazla zorlarsam yine oluyor

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca ben telefonuma vodafone messenger yüklemek istiyorum ama sertifika telefon yada simde değil diyor nasıl yükleyebilirim..

A1234567A

A1234567A

Üye
    Konu Sahibi
kardeş benim bir sorum olacaktı 6300 sesini nerden yükseltiyoz

telefon kendi kendine kapanıp açılıyor. çözüm nedir
Nokia.Com'dan Yazılım Güncellemesi İndirip Telefona Yükle.
aynı sorun bendede oluyodu garantiye yolladım versiyonmu ne atmışlar düzeldi sonra.. ama telefonu fazla zorlarsam yine oluyor

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca ben telefonuma vodafone messenger yüklemek istiyorum ama sertifika telefon yada simde değil diyor nasıl yükleyebilirim..
Sende Nokia.com'dan orjinal yazılım güncellemesi yap :oke:

izmirlihuso

Üye
Arkadaşlar benim bi isteğim var…
Ben s40 için (Nokia6300) için hayvan besleme oyunları istiyorum.
Mesela şimdi oynadığım köpek besleme oyunu var dogz diye sürükleyici, oyundan çıksanda oyun devam ediyor hayvan acıkıyor susuyor saat işliyor sürekli güzel bi stratejı birsürü secenekleri var..o tarz oyun istiyorum.eski ejderha,kedi.balık oyunu vardı onları kesinlikle istemiyorum onlar çok basit sedece ekranda resim duruyor...
Yeni çıkan varsa 2009-2010 yapımı hayvan besleme oyunu onlardan istiyorum..
Saygılarımla………

A1234567A

A1234567A

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim bi isteğim var…
Ben s40 için (Nokia6300) için hayvan besleme oyunları istiyorum.
Mesela şimdi oynadığım köpek besleme oyunu var dogz diye sürükleyici, oyundan çıksanda oyun devam ediyor hayvan acıkıyor susuyor saat işliyor sürekli güzel bi stratejı birsürü secenekleri var..o tarz oyun istiyorum.eski ejderha,kedi.balık oyunu vardı onları kesinlikle istemiyorum onlar çok basit sedece ekranda resim duruyor...
Yeni çıkan varsa 2009-2010 yapımı hayvan besleme oyunu onlardan istiyorum..
Saygılarımla………

Al Arkadaşım Oyunlar:

Hayvan Besleme Oyunları

Gameloft Dogz.jar (295 kb)
Gameloft Petz.jar (584 kb)
Balık Besle!.jar (64 kb)
Ejderha Besle!.jar (81 kb)
Köpek Besle!.jar (81 kb)
Maymun Besle!.jar (68 kb)

NOT:CHoCoL4T3 ARKADAŞIMIZDAN ALINTIDIR

izmirlihuso

Üye
ya orda açıkca da belirttim eski oyunları ıstemiyorum diyee Balık Besle!.jar (64 kb)
Ejderha Besle!.jar (81 kb)
Köpek Besle!.jar (81 kb)
Maymun Besle!.jar (68 kb

bunlarr eski ve basitt ben 2009-2010 istiyorum

izmirlihuso

Üye
link olüü

kaptanfire

Üye
benim telefon her açılıp katandığında turkcell-im teması geri geliyor .servise vermeden nasıl halledebilirim.

memo95

Üye
ben telefonumun kabını değiştirdikten sonra telefon kendi kendine açılıp kapanmaya ve aniden kapanmaya başladı ben yeni versiyon attım ama hiç bir şey değişmedi ne yapmam gerekiyor birde telefon ingilizce; türkçe nasıl yapabilirim ve hafıza kartına kendi kendine şifre geldi

A1234567A

A1234567A

Üye
    Konu Sahibi
benim telefon her açılıp katandığında turkcell-im teması geri geliyor .servise vermeden nasıl halledebilirim.

yeni yazılım yükleyerek sorunu halledebilirisn. silinir o zman

ben telefonumun kabını değiştirdikten sonra telefon kendi kendine açılıp kapanmaya ve aniden kapanmaya başladı ben yeni versiyon attım ama hiç bir şey değişmedi ne yapmam gerekiyor birde telefon ingilizce; türkçe nasıl yapabilirim ve hafıza kartına kendi kendine şifre geldi

sende tekrar yazılım yükle ama aşağıda anlatılanlar gibi yap :

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...rsiyon-atma-ve-turkce-dil-yukleme-151966.html

jack_man

jack_man

Üye
sağol

Blacksuede

Üye
Zeka oyunları paketi arıyorum.

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
Slm. Ben oyun rica edecektim senden ... Istedigim oyun türü macera tarzı bilgisayardaki metin2 gibi bi oyun isityorum bende olan oyunlar.. Gothic3..might and magic2...path of warrior... Var. Oyunun içinde skill...envanter...vb şeyler olsun ve biraz kaliteli olursa çok güzel olur şimndiden teşekkürler...

asgz

asgz

Üye
Tuğrul kardeşim bana bu telefonda çalışacak bluetooth ses ve görüntü programı lazım, yani ben kendi N95 8 gb ımdan bu telefona bluetooth ile bağlanıp kamerasını görmek ve konuşmak istiyorum, yardımcı olursan sevinirim