nokıa 6300 hep aynı sorunu verıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

freestyle1135

Üye
    Konu Sahibi
nokıa 6300 hep aynı sorunu verıyor
slm arkdslar nokıa 6300 telefonum var ama bu yaklaşık bir yılldr hep aynı sorunu verıyor bu sorun yüzünden bu 4. verışım olacak ve verdıgım genpann merkezı servıse gönderılmıstır yazıyor ve 3 haftada anca gelıyor ve yıne sorun vermıstı ve genpaya teslım ettım 3 hafta sonnda yanı dün tel. teslım aldım ve bu sabahta yine aynı sorunu verdı sorum şu telefonun garantisi şu an devam ediyor ve bi ara şöyle bi şey duymustum aynı sorunu devam ederse garantı aynı modelın sıfırını veriyormuş bunla ilgili olarak bilgilendırısenız menn olurum şimdiden herkese tşkrler

rstsn

rstsn

Üye
daha önce bende senin ki gibi olay yaşadım teknosadan aldığım telefon bozulmuştu ben de garantiye vermiştim adamlar yapamayıncı aldığım fiyat değerinde fiyat çeki vermişlerdi.belki sanada böyl bişey yaparlar

freestyle1135

Üye
    Konu Sahibi
daha önce bende senin ki gibi olay yaşadım teknosadan aldığım telefon bozulmuştu ben de garantiye vermiştim adamlar yapamayıncı aldığım fiyat değerinde fiyat çeki vermişlerdi.belki sanada böyl bişey yaparlar
ama benmkını yapıyorlar bir kaç ay sonra yine aynı sorunu verıyor ve dün garantiden geri aldım sabahleyın yine aynı sorunu verdi ve yarın yine verecem :S

--------------- Ekleme ---------------

bu konuyla ilgili bilgisi olan yok mu

rstsn

rstsn

Üye
verirken adamlarla bi konuş istersen birçok kez aynı sorunu yaşadımm de telefonun yenisini iste belki işe yarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt