nokia 6300 da kendiliğinden kapanma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mchyilmaz

mchyilmaz

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6300 da kendiliğinden kapanma sorunu
merhaba,
aranıza yeni katıldım.
öncelikle forumlar vasıtasyla insanlara yardımcı olan herkese teşekkürlerimi iletiyorum.
bir kaç gün önce, çocuğuma 2. el bir 6300 almıştım. ilk günler dikkat etmedim... çocuk söylediğinde de sen çok müzik dinliyorsun şarjı çabuk bitiyor dedim. sonra, bana verdi... bir gün ben kullandım. baktım ki gerçekten de (şarjı dolu olmasına rağmen hatta sıfır pil takmamıza rağmen) durup dururken kendiliğinden kapanıyor. servis bir arıza yok diyor. yazılımı yeniden yüklüyor. yarım saat- 1 saat sorun olmuyor. sonra bir bakıyorum ki kapanmış... tekrar açmak zorunda kalıyorum. teşekkür ederim.

mchyilmaz

mchyilmaz

Üye
    Konu Sahibi
bir çözüm öneriniz yok mu üstadlar :S

sakarakın

Üye
Format at tamamdır

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Sorun sim kartın olduğu bölgeden kaynaklanıyor sim kartı çıkar bataryayi tak öyle dene kapanma oluyormu bak

mehmetandas

Üye
merhaba arkdaslar bndedee nokia 6300 var aynı hataları verıyo telefen acıldktn snra kapanıp duruoo acılıncada ekran gelmiyoo ne yapmalıyım teşekürler

kadıobalı

Üye
arkadaşlar bendede aynı sorun var telimi kullandığım taktirde 2,30dk 3dk sonra kapanıo yazılım attırdım olmadı cihazı açıp baktıklar sorun yok dediler ama hala yapıor neden olabilir acaba yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

ewrhencell

Üye
merhaba arkadaşlar. aynı sorun bende de var. her şeyi denedim olmadı. fakat bir entegrenin ısınmasından kaynaklandığını söyleyen var. bu konuda bilgisi olan varmı? teşekkürler..

BODOLLU

BODOLLU

Üye
programsal bır hatadır.. yazılımı yenıden yukledıklerı halde aynı hata devam edıyorsa hangı versıyon atıldıgına bakın.. program atıldıktan sonra hata vermemesı lazım. batarya ayaklarına degıyorsa veya batarya cakma ıse aynı sekılde hata verebılıyor.. ayrıca hafıza kartında vırus olabılır bazen o sebeblede bu tur olaylar yasanıyor.

Chicago Made

Chicago Made

Üye
Aynı sorunu ben de eski Samsung D900'umda yaşıyordum.Senin bataryan oynuyor bataryanın alt kısmına kağıt sıkıştır tamamdır:oke:

ethemcavus

Üye
batar yasız dene açmayı yine yaparsa formatla düzelmasi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt