Nokia 6300 Beyaz Ekran

Sponsorlu Bağlantılar

negaTive*

negaTive*

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6300 Beyaz Ekran
İyi Akşamlar arkadaşlar, herkeze kolay gelsin;
Bi sorum olacak size, Nokia 6300 Telefon kullanıyorum hafıza kartı telefona ait 128 mb hafıza kartına fazla bilgi yüklediğim zaman, telden msn açtığım zaman ve ya internette girdim mi bir kac dk sonra beyaz ekran geliyor tel tekrar açılıyor. Birde msn deyken birden tel çekmez oluyor bunun sebebini bilen varsa yardım olsun. Teşşekkür ederim şimdiden...

• Beğen
Tepkiler: byname

mertomb

Üye
<dfgvcbvd

negaTive*

negaTive*

Üye
    Konu Sahibi
Dalgamı geçiyorsun kardeş

degerli43

degerli43

Üye
yazılım güncellemeyle geçer

negaTive*

negaTive*

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarınız için Teşekkür Ederim...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Cihazların Bir Bilgi servisi ayarı var ancak biz bunu beçeremiyoruz bende avea hat taktığımda bu sorun çok yaşanıyor.

negaTive*

negaTive*

Üye
    Konu Sahibi
Bende avea kullanıyorum bilgi servisini kontrol edin diyip duruyor çözemedim vallahi yaaff

degerli43

degerli43

Üye
mesajlardan bilgi mesajlarına gelin bilgi servisi kapalı diyin soru hallolur

TELEFONCU39

TELEFONCU39

Üye
:)fazla yüklemeden oluyor.bende 1 gb lık hafıza kartı aldım. 159 mb boş var çok doldurdum benimkide öyle oluyor.:)

by_marjinall

by_marjinall

Üye
aynı sorun bendede mevcut asırı yüklenme :oke:

bymusty

Üye
bende 2 gb hafıza kartı takılı fazla dolu olunca oluyor telefonu açınca falan oluyordu bi ara.

ahmett394

ahmett394

Üye
yazılım gerektiren bir durum kardeş garantisi varsa gönder 2 günde gelir en son yazılım atılırsa sorun kalmaz

andreoni

Üye
arkadaşlar 6300 kullanıyorum ve açılırken beyaz ekran sorunu var. ekran donuyor 4 dk sonra kendine geliyor. Son versiyonun yükledim (07.30) fakat hiçbir değişiklik olmadı. önceden 6233 vardı ve aynı sorun onda da vardı. servise gönderdiğimde açılırken beyaz ekran problemi çözülmüştü. yazılım güncelleme ile olmuyor sanırım. garantiside bitti :( telefoncular virüs girmiştir diyor. çözemedim bi türlü yardımcı olabilecek var mı acaba??

systemboys

systemboys

Üye
Yaa Arkadaşlar banada yardı edin lütfen Telefon kapandı bi daha açılmıyo NOKİA yazısı kalıyo sonra beyaz ekran öylece napcam lazım yardım edin

halil96

halil96

Üye
Avea Kullanıcısıyım 6300 İnternet Çalışmıyor Eğer Sizde Yapamıyorsanız Bir

Avea Bayisine Gidip Ayarınızı Az Bir Ücret Karşılığında Yapabilirsiniz, Bende

Önce Veri Paketine Abone Olun Diyor:oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt