Nokia 6300 Açılmama Sorunu Lütfen Yardım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia 6300 Açılmama Sorunu Lütfen Yardım...
Nokia 6300 Model telefon var elimde. Telefonu açma tuşuna basıyorum. Nokia yazısı çıkıyor,hemen ardından yukarıda pil göstergesi ve altta bir çizgi çıkıyor. Bu durum 3 kere tekrarlandıktan sonra telefon kapanıyor. Sorunu ne olabilir. Ekranda sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü nokia yazısı sorunsuz çıkıyor. Hard format ta atamıyorum. Lütfen yardım edin. Teşekkürler...

---------- Eklendi @ 20:52:35 ---------- Yazıldı @ 20:29:22 ----------

güncel

Kardesim telefona hard format atamazsın sana önerim telefonu usb ile pcye bagla guncelleme yap

Konu Sahibi
Denedim olmuyor. Phoenix ve nemesis e bagladım birisi baglı görse güzel birşey olacak belki ama baglı da görünmüyor...

Konu Sahibi
Usb bağlı görmüyor. Açma tuşuna basınca bılgısayarda usb takılma sesı cıkıyor 3 sn sonra usb cıkarılma sesı cıkarıyor.

Metin MF

Üye
o zaman servise gönder kardeş yapacak bir şey kalmamış

Konu Sahibi
En son çare servise göndermek diye düşündüm. Belki bilen birileri çıkar. Olmazsa dediğiniz gibi servis e göndermek lazım :/

Konu Sahibi
dead flash denıyecektım de phoenix te ki dead flash kutucugu da işaretlenmiyor. Usb ile bağlansa güzl olacaktı

Kardesm navifirmden nokia 6300 rm217 için en son yazılım sürümünü indir o indirdigin dosyaları crogram files/nokia/produnct/rm 217nin ıcıne at sonra forumdan jaf programı indir kur jaf la telefona

Konu Sahibi
Kardeş sağolasın dediğin gibi jaf ile biraz uğraştım ve sonunda telefonu hallettim çok sağol. =)

Önemli degil kardeşim

---------- Eklendi @ 00:32:24 ---------- Yazıldı @ 00:21:00 ----------

İyi geceler allaha emanet ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...