nokia 6300 acill yardım edinn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

huaweı

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6300 acill yardım edinn
merhaba bundan 2 gün önce çin malı forme f71 parkeye düşürüp kırdım çalışıyor ama onu artık o halle kullanamam gelelim asıl konuya
bende 6300 vardı bi köşede

6300 usb ile pc ye bagladım yazılım güncelleme çıkdı 23 mb güncelledm v7.30 oldu
gelelim + lara
kamera biraz güzelleşdi çekimi falan
hızı biraz artdı
güvenlik kodunu bilmiyordum oda 12345 oldu
kulaklık yerinde sorun vardı oda düzeldi ses sistemine çevirici ile bagladım bile

gelelim - lere
şarjı gitmiyor ((batarya orjinal bl-4c))
dolmak bilmiyor hemen bitiyor
ne almalıyım gold batarya bl-4c gold 14 tl 1020 mah diyor yksa normal 860 mah mı alayım bi yardımcı olun

not:6300 pc de usb kablo ile modem olarak kullanıyorum onun için alınca eski bataryayı kullanıcam
cevaplayan herkese teşekkürler

legend5858

legend5858

Üye
merhaba bundan 2 gün önce çin malı forme f71 parkeye düşürüp kırdım çalışıyor ama onu artık o halle kullanamam gelelim asıl konuya
bende 6300 vardı bi köşede

6300 usb ile pc ye bagladım yazılım güncelleme çıkdı 23 mb güncelledm v7.30 oldu
gelelim + lara
kamera biraz güzelleşdi çekimi falan
hızı biraz artdı
güvenlik kodunu bilmiyordum oda 12345 oldu
kulaklık yerinde sorun vardı oda düzeldi ses sistemine çevirici ile bagladım bile

gelelim - lere
şarjı gitmiyor ((batarya orjinal bl-4c))
dolmak bilmiyor hemen bitiyor
ne almalıyım gold batarya bl-4c gold 14 tl 1020 mah diyor yksa normal 860 mah mı alayım bi yardımcı olun

not:6300 pc de usb kablo ile modem olarak kullanıyorum onun için alınca eski bataryayı kullanıcam
cevaplayan herkese teşekkürler

HEr zman mah yüksek olanı al..

legend5858

legend5858

Üye
tm sagol 3.7 v oldukdan sonra sorun olmaz dimi bide şarj olmama sorunu varmış farklı bataryalarda sorun olmaz herhalde
Alırken bakarsın orjinal batarya ile alacağın batarya arasındaki özelliklere hepsi uyuyorsa sıkıntı yok.Birde aldığın zman telefoncuya denettirirsin çalışıyor mu diye.HErşeyi tamam sa Mah hangisinde yükseskse onu alırsın kardeşim.

huaweı

Üye
    Konu Sahibi
Alırken bakarsın orjinal batarya ile alacağın batarya arasındaki özelliklere hepsi uyuyorsa sıkıntı yok.Birde aldığın zman telefoncuya denettirirsin çalışıyor mu diye.HErşeyi tamam sa Mah hangisinde yükseskse onu alırsın kardeşim.
çok teşkkr ederim cevap için iyi günler

MrExpert

MrExpert

Üye
1020 mah al.....

huaweı

Üye
    Konu Sahibi
yarın pendik merkeze inip alıcam bir de bende bl-5c vardı ucu inceltp takdım da kapak zor kapanınca ekrana baskıdan bozar dedim 14 tl ye gold bl-4c var 1020 mah ondan alayım en iyisi yardım eden herkeze çook teşekkür ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt