İpucu Nokia 630 Hk.

Konu Sahibi
Nokia 630 Hk.
Merhaba.

Babama bir tane Nokia 630 alıcam. Genel olarak facebook ve 1-2 haber sitesinde takılıyor.

Yapılması gereken ayarlar veya yüklenecek bir şeyler varmı acaba. ? Yoksa geldiği gibi kullansınmı.

Birde tarayıcı olarak kendi tarayıcısımı daha hızlı yoksa extra tarayıcı öneriyormusunuz. ?

lazye

Üye
700 liraya 625 alacağına 800 tl 925 alsın 8.7mp kamera yani

Konu Sahibi
Altını üstünü inceledim ya. 630 ideal duruyor.

Konuya gelecek olursak WP'de tarayıcı olarak kendisininkimi yoksa extra tarayıcımı gerekir.

lazye

Üye
Kendi tarayıcı yeterli bence ama neden wp ısrar ettiğinizi anlamadım ?

Konu Sahibi
Kendi tarayıcı yeterli bence ama neden wp ısrar ettiğinizi anlamadım ?
Ya valide bir tane uyduruk samsung almış yavaşladığı için bizimki duvara çarpmış, wp hızlı çalışıyor. Yavaş hareket eden hiç bir şeyi sevmez. WP temiz ve akıcı çalışıyor Androidmidri nedir ondan istemiyorum diyor

Tepkiler: 4MaGuS, Serhan ve lazye
ie ye alternatif opera geldi ama daha yolun basinda tam uyumlu calismiyor hos suanda opera kullaniyorum isimi goruyor. Ie de guzel bir tarayici ama.. Onun disinda kullandikca ihtiyaclarini saglayacak uygulamalari magazadan bulur zaten standart bir kullanici icin magaza yeterde artar bile

630 yerine 1320 al bence. Hem büyük ekran hemde uzun pil ömrü var.
Şaka bir yana 630 idealdir. Kendi tarayıcısı çok güzel iş görüyor. Alternatif olarak kaspersky browser tavsiye edebilirim. Bir de opera mini var ama daha yolun başında
çok ekmek yemesi lazım.

kendi tarayıcısı IE gayet yeterli.
Telefonu ilk aldığınızda önce Ayarlardan telefon güncellemesini denetleyin, sonra da Mağazadan güncellemeleri denetleyin, güncel olmayan uygulama kalmasın.
sonra da yapması gereken nacizane ayarlar için şunları göz önünde bulundurabilir;
1-Kilit ekranı ayarından kilit ekranında görmek istediği 5 bildirimi ekleyebilir. standart olarak çağrı, mesaj ve mail ayarlı geliyordu sanırım, bunlara facebook ve kullandığı başka bir uygulama koyabilir (örn:whatsapp)
2-Parlaklık: Otomatik
3-Yedekleme: Açık
4-Göz Atma: Özet
5-Dokun: Uyandırma: Açık
6-Ekran: Güneş ışığında okunabilirlik: Açık, Pil Koruyucu parlaklığı: Açık
Aklıma gelenler bunlar. Standart hangi ayarlarda geliyordu hatırlamıyorum ama bu ayarlar iyidir

Babanız şu uygulamaları yükleyebilir;

Verilerimi Aktar uygulaması ile eski telefonundaki Rehber ve Mesajlarını yeni telefonuna aktarabilirsin.

Tepkiler: hknaksy ve Serhan