Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 6260 Slide klasör şifreleyici varmı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ufukkufu
Üye
Konu Sahibi
Nokia 6260 Slide klasör şifreleyici varmı?
Arkadaşlar nokia 6260 slide aldım.Güzel telefon fakat M-cüzdan yok.M-cüzdan veya dosya şifreleme programı yükleyebiliyormuyuz?
deliveren4545
Üye
yok
uguricmez
Üye
aynı telefon bendede var.bana pek lazım olmadığı için şuan araştırmadım ama telefon ile ilgili bütün indirmeler asia.nokia sitesinde mevcut.bu arada sendeki versiyon v07.20 ise v07.27 yazılımı çıkmış.ben indirmedim ama belki sen indirebilirsin.bu arada eğer indirmeyi düşünürsen telefonun kendisi üzerindeki yazılım yükleyiciyi kullan.pc suıte tavsiye etmiyorum.
TRANSGRESSOR
Üye
telefonunu bilmiyomda şöyle bi program var bak bakalım olacakmı...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ufukkufu
Üye
Konu Sahibi
uğur bey 6260 slide için nokianın asya ve avrupa sitelerine baktım.v7.20 den daha sonrası yok. 7.27 yi Siz nereden buldunuz? Adresini belirtirseniz sevinirim
slm ugur bey bendede 6260s telefon var 7.27 yazılım attım nokia sitesinden yanlız dil ingilizce oldu türkçe dil paketi varmı veya çıkacakmı bilginiz varmı şimdiden teşekkür ederim