nokia 6220 classic versiyon yukseltme (sorun tel kendiliginden kapanip aciliyor)

Sponsorlu Bağlantılar

cyni3

cyni3

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6220 classic versiyon yukseltme (sorun tel kendiliginden kapanip aciliyor)
arkadaslar benim tel 6220 daha once versiyon yukseltmistim hic sorun cikmamaisti
simdi ise saji doldurdum ve kabloyu cikarmadim,usb ile bagladim ve isleme basladim.
en sonunda 1 saniye kaldi diyor bekliyor ve bilgisayarin ekranina telefon kurtarma diye bir yazi cikiyor.
iste bataryayi cikarin kabloyu baglayin falan yaziyor
en altta yeniden basla diye yaziyor tikliyorum ve yuklemeye basliyor en sonunda 1 saniye kaldi diyor ve az once yazdigim gibi hata oluyor.
ama tele bakinca versiyonu yukseldi lakin yuklemeyi bitiremiyor.
not ; tel calisiyor.
lakin telefon kendiliginden kapanip aciliyor
daha once yaptigimda 'guncellemeniz basari ile tamamlandi' diye yazi cikardi.
suan 1 saniye kala hata olustu diye yazi cikiyor.
versiyonu 3.23'den 3.46'ya yukselttim
acil yardimlarinizi bekliyorum.
selamlar

melihglr

Üye
bende şeyi sormak istiyorum telefonu bugün aldım sadece ingilizce dili war türkçe vs. yok o güncelleme yapınca mı düzelicek nasıl türkçe yapabilirim telefonu ?

nbp75

nbp75

Üye
telefona hard format atmayı dene olmazsa telefoncuya götür

energyweb

Üye
arkadaşlar 05.15 yükledim ama sorunlar yaşıyorum eski versiyonunda garmin kurmuştum hiç problem olmamıştı, hiç böle şeyler yaşan varmı acaba ??

crazyspym

Üye
garmin yine problem olmuyor fakat mesaj yazarken t9 tükçe yazarken donma sorunu yaşıyorsun...

ole_53

Üye
güncellemeyi nasıl yapıyoruz bilgini,z varmı

FreeStyL_E

Üye
ARkadaşlar 6220 Almayı Düşünüorm Ama Msj Sorunu Yüzünden Almamayıda Düşünüorm Msj Yazarken Yavaşlama Geçerli bİ Programı Varmı Yani Hızlı Bi şekilde Yazabilmem İçin Sorun Çıkmaması İçin Neler Yapabilirim Yardımlarınızı Beqliorm TEşekkürLer

mellesah

Üye
nokia pc suite yükle onla güncelle yada nokia avo ile

Üst Alt