Nokia 6220 Classic telefonum ve onun sıkıntıları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
suheylac

suheylac

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6220 Classic telefonum ve onun sıkıntıları
Herkese merhaba,

Yaklaşık 1,5 yıl önce birçok özelliği içinde barındıran bu telefonu aldım. Sıkıntı dediklerim kimine göre önemsiz olabilir fakat benim için olmazsa olmaz kriterler.

1. Telefon görüşmelerinde kayıt yapmak istediğimde belli zaman aralıklarında bip sesi duyuluyor. Tek taraflı duyulması sıkıntı olmaz ama karşı taraf da duyunca sürekli bu sesin ne olduğunu soruyor. Böyle sorgu sualin olduğu bir kayıtın da önemi olmuyor. Forumda adı geçen kayıt programları hakkındaki yorumları okudum, tam anlamıyla sesi engelleyen yok. Hem kayıt ve arşivleme hem de bip sesinin kapatılması hususunda önerileriniz var mı?

2. Fotoğraf çekme anında ve video kayıt yaparken lensin altındaki kırmızı ışığın yanmasını engelleyebilir miyiz? Bu durumda küçük çocukları doğal halleriyle çekmek mümkün olmuyor. Hemen ışık dikkatlerini çekiyor ve telefona odaklanıyorlar.

3. Yine fotoğraf çekerken çoktan seçmeli flaş sesleri çıkıyor. Ve yine ufaklıkları gizlice çekmek mümkün olmuyor. Uyarı seslerini kapatsam bile bu ses çıkıyor. Bu konuda tavsiyeniz nedir?

Forumda adı geçen Hack'leme ve OPDA sertifika işlemi dışında bir yöntem yok mudur? Tanımadığım Çinli bir siteye IMEI numarasını vermek çok mantıklı gelmiyor. Bahsettiğim sıkıntıları giderebilecek program ve yöntem tavsiyeleriniz benim için çok önemli. Şimdiden teşekkürler...
 
siyaz27

siyaz27

Üye
hacı ısık sonmuo bende denedım olmuyo care parmagın parmagınla ısıgı kapa sorun cozuluyo:) kamera sesı formda onunla ılgılı bı program gordum ama ısmını hatırlayamıyacam kayıt sesı elbette vardır bı programı demı :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt