nokia 6220 classic telefon kapagı degişirmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6220 classic telefon kapagı degişirmi ?
Arkadaşlar Öncelikle İlgilenirseniz Teşekkur ederim ;

Sorunum Şu : Benim 6220 c Tuş takımında catlaklık var yere dustu ve kapagında fılan cızıkler var bunun kapagı degısırmı yada ben garantıye versem para karsılıgında yenılerlermı kapakı fılan yoksa bu tellerın hıc bı yerı degısmıyormu cunku sadece batarya yerı acılıyor baska yerı acılmıyor..Şimdiden Teşekkur Ederim.
:allalla:

jackalx_06

jackalx_06

Üye
kardeş kırık garantiye girmez, kapağı piyasada var ama bulmak zor istanbulda bulunuyor ama net bir adres bilmiyorum.

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
    Konu Sahibi
yani oğrenmek ıstedıgım kapagı degısıyor tamamen oyleyse ıyı olcak yoksa telefonu kullanasım gelmıyor hep cızık:I

Salihyet

Salihyet

Üye
bu tarz tuş takımı olan telefonlarda kapak değişimi olmuyor, serviste 1. sınıf işçilik ile birlikte 70 den yukarı bir fiyat biçecektir

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
piyasayı araştır..gittigidiyorda bu tarz şeyler satılıyor..

rambo6868

Üye
yerel bayiilerde de olabilir

rido59

rido59

Üye
Carl Zeiss özelliği ile dünyanın en iyi kamerasına sahip tabi yeni modellere sözüm yok..
ama dış çalışma berbat 1 senedir kullanıyorum memnunum Wi-fi olmaması büyük eksik ama olsun evde bilgisayar var işim olursa pc üzerinden hallederim
sorum şu ;

orjinal kapak bulunduğum ilde yok . bulduklarım 10 lira birşey nerden temin edebilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt