Nokia 6220 Classic de Denediğim Uygulamalar(bizzat kendim denedim)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rambo6868

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6220 Classic de Denediğim Uygulamalar(bizzat kendim denedim)
6220 c Telefonumda Denediğim Uygulamalardan Bazıları :

Xplore :Hepinizin bildiği en kullanışlı ve en yaygın dosya yöeticidir. :oke:

Modo:Xplore a alternatif. Daha sade diyaznı var.Daha kolay kullanım.

Jbak Taskman:Menü tuşuna uzun basınca gelen pencereyi değiştiriyor.Çok daha kullanışlı. :oke:

Ajoy:2,4,6,8,5 tuşlarını D-pad ile aynı şekilde kullanmamızı sağlayan bu uyg. joysticği çabuk
bozulan tel.ler için ideal.

PlanTask: Bir çok işlevi var ama ben şunu biliyorum:Uyg.ları otomatik olarak açabiliyor.:oke:

RotateMe: Bazı 6220lerde çalışmayabilir ama bende çalıştı.Ekranı yan çeviriyor.(Sensörlü tel.lerdeki gibi):oke:

BestTorch: Normalde flaşı sürekli açık tutmaya yarıyor ancak 6220ye yükleyince kırmızı ışığı sürekli açık tutuyor. :bilmm:oke:

FreeSign: Piyasada farklı isimlerle de dolaşıyor.Cepte sertifikalandırma işlemi.

FLVplayer: Çalışıyor ama çok yavaşş. |-)

ProPaint: java paint programı.(kullanışlı değil.)

TTpod:Skin desteği,Lyric(eş zamanlı şarkı sözü),Manuel ekolayzer ve yatay ekran seçeneğiyle
tartışılmaz en iyi müzik çalar programı.:oke::oke: :yuru:yuru

Baable: Bu prog.dan bişey anlamadım.

IphoneDesk:Mükemmel bir pro. iphone görünümü veriyor.Tüm uygulamalar da çalışıyor bu masaüstü üzerinden.:oke::oke:

Smartworkspace:Xpress musiclerdeki gibi beklemede alt tarafta bir araç çubuğu çıkıyor.programın kısayolu c. ayrıca hem tel.in kendi araç çubuğu hem de bu aynı anda çalışabiliyor.Tek ekranda çift araç çubuğu:ehe:ehe

Skyfire:Youtube ve facebook videolarını izleyebileceğiniz bir program.:oke:

CameraFX:Çok güzel bi program.bununla deişik efektlerle foto çekebiliorsunuz:oke:

ThemeDIY: kolayca kendi temanızı cep te oluşturun.(arkaplanı tam ekran yapmanın da alternatif bir yolu):ehe

Smartmovie:Videolarınızı izleyebileceğiniz bir program. Telefonun orjinal playerı olan realplayerden daha kaliteli ve de daha çok uzantı desteği :oke::oke:

MuteCamera:Bu program sayesinde kameranın sesini kapatabilirsiniz.(kamera ayarlarından kapanmıyo) :oke::oke::oke:

UCplayer ve UCweb: Arkadaşlar bu programları kullanmayın. Sistemimi yavaşlattı bunlar format attım. Ve programlar kullanışsız.

DiscoLight:Telefon ekranında renkler oynaşıo. eğlenceli bi program.:heyo:

CepInfo: Java program. İçinde bir çok bilgi var. İl dışına çıkarsanız yanınıza alın.

Handy Zip: en iyi zip yönetici program. zipleri bununla açabilirsiniz.

RescoViewer:bununla resimlerinize bakabilirsiniz.

MotionSensor:Kameranızı alarm olarak kullanın; kameranın gördüğü yerde bi hareketlilik olursa alarm öter. :aman2:

GoogleMaps: bunu sevmiyorum çünkü internete bağlanmadan çalışmıo.:off:

Ovi Maps: en iyi navigasyon programlarındandır. Telefonunuzda zaten orjinal olarak bulunur.

GarminMobileXT: en iyi navigasyon programlarındandır. ama biraz zor yükleniyor ve hata olasılığı yüksek.bu pro.yla uğraşmayın derim. :nono:

Yakında 6220 Classic için bir kaç konu daha açacağım.
:bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2::bye2:

by emre canbulut

--------------- Ekleme ---------------

programların linklerini de vermeyi çok isterdim ama ne yazık ki çok vaktim yok.
googledan arayıp bulabilirsiniz. emeğe saygı

--------------- Ekleme ---------------

PAYLAŞMAK GÜZELDİR :evet::evet::evet:

• Beğen
Tepkiler: Devil_In_Side

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
bu programlar varsa upload atıp link verirmisin _?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt