nokia 6120c usb sorunu ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

theadoralbatros

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6120c usb sorunu ??
elimde 6120c war ama versiyon eski yeni versiyonu nasıl yüklücem ??

not: usb data kablosu ile bilgisayara taktığımda bilgisayarda bilinmeyen aygıt hatası çıkıyor bilgisayarı okumuyor pc suit yüklü Nokia_Connectivity_Cable_Driver_7_1_16_0_eng.msi buda yüklü usb 2.0 driverlerı da yüklü
şimdiden teşekkürler :vur :hmmm

celibar

celibar

Üye
Sorununa çare olabilecek bazı çözüm yolları 1. Menü>ayarlar>usb>usb modunu pc suit yap. 2.telefonu veriaktarma modunda pc'ye bağla.bunda da aynı sorun çıkarsa veriaktarma modunda başka pc'de dene. 3.internetten pc suitın en son versiyonunu indir. 4.usb kablosunun orjinal olmasına dikkat et.bundan da kaynaklanabilir. 5.telefonu taktiğinda yeni donanım bulundu gibi bir pencere çıkıyorsa bilgisayarı tamamen taransınmı gibi bir soru sorar.o komutu uygula.5.anlamadığın yer olursa sor tekrar açıklarım. 6.telefoncuya sor. ve güncelledikten sonra telefonu hacklemek istersen pm at.yardımcı olurum. ; )

theadoralbatros

Üye
    Konu Sahibi
ben hepsini yaptım sayılır yani herşey süper ama pc görmüyo telefoncuya sormadım yani bi pc görse sorun fln kalmıcak :D bilinmeyen aygıt diyip duruyo :D

--------------- Ekleme ---------------

bie şu symbian s60v3r arayüzlerde numara düzeltip ödemeli atma varmı ya .....

celibar

celibar

Üye
Sorun pc'de sanırsam.farklı bir pc'de dene veya birden fazla usb girişi varsa hepsine tek tek dene.pc masaüstü ise kasanın arkasındaki usb girişlerine tak.
Ödemeli atma her telefonda vardır.sadece ilgili operatörün *.................,# şeklindeki ödemeli atma servisini kullan.işlemkaydı>3 kayıt türünden biri >numara>seçenek>numarayı kullan>düzenle>*........#
Rehberden yapmak için numarayı işlem kaydına al(ara) yukardakini uygula

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt