Nokia 6120 classic kullananlar buraya gelin ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6120 classic kullananlar buraya gelin ..

Merhab Arkadaşlar , Nokia 6120 hakkinda :
1) Telefondan Şikayetlerinizi ,
2) Önerilerinizi,
3) Beklentilerinizi ,
4) ve Aklinizda olan her türlü soruyu burda sadece 2 dakikanızı ayırarak maxicep.com kullanıcılarıyla paylaşmanızı istiyorum sizden... Siz düşüncelerinizi paylaşın ki, yeni telefon alacaklar ve telefonu kullanmakta olanlar ve sorun yaşiyanlar biraz daha aydınlansın , Bende kullaniyorum allahin izniyle eger sorununuz varsa telefonla cevaplamaya hazirim her zaman ...Teşekkür Ederim
Kullananlar böyle puanlasinlar
Bu şekilde lüfen , bu benim verdigim puan bu telefona mesela :

Performansi : 9/10
Kalitesi : 8/10
Özellikleri : 7/10
Fiyati : 10/10
Günlük ihtiyacini karşilama : %75

• Beğen
Tepkiler: MuMu_brz

celibar

celibar

Üye
bu fiyata bu telefon çok güzel.eksiklikleri gps omaması, wifi olmaması ve tuşların küçük olması.ama tuşlara bir zaman sonra alışılıyo.bu telefonu iyiki almışım diyorum.her ihtiyacımı karşılıyo.her ne kadar kasası ve kabı plastik olsa da sağlam telefon.kapı ve çeşitli yükseklerden halıya, betona düşmesine rağmen hiçbi sey olmadı.sadece bir kere sesi değişti sonra o da düzeldi.buy telefona 10 üzerinden 9 veririm.

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
bu fiyata bu telefon çok güzel.eksiklikleri gps omaması, wifi olmaması ve tuşların küçük olması.ama tuşlara bir zaman sonra alışılıyo.bu telefonu iyiki almışım diyorum.her ihtiyacımı karşılıyo.her ne kadar kasası ve kabı plastik olsa da sağlam telefon.kapı ve çeşitli yükseklerden halıya, betona düşmesine rağmen hiçbi sey olmadı.sadece bir kere sesi değişti sonra o da düzeldi.buy telefona 10 üzerinden 9 veririm.
Güzel açiklama yapmişsin , Teşekkürlar ...

celibar

celibar

Üye
6120 classic sanki aztutuldu gibi.bu performansa bence süper.

Kalitesi :9/10
Özellikleri : 8/10
Günlük ihtiyacini karşilama : %90
bu arada 6120'ciler nerdesin. :megafon:

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
6120 classic sanki aztutuldu gibi.bu performansa bence süper.

Kalitesi :9/10
Özellikleri : 8/10
Günlük ihtiyacini karşilama : %90
bu arada 6120'ciler nerdesin. :megafon:

Saol , Hakkikaten ya nerde bunlar ?!?

gorkemm55

gorkemm55

Üye
bnde aldım çok güzel bir telefon bencede 10 üzerinden 9

k_bozaba

Üye
bende aldım bu telefonu kamera sesi nasıl kapanır bilen varmı ???

derwish52

derwish52

Üye
ben de 6120 c kullanıcısıyım ve benim puanım 8/10 dur 2 puanı ise vifi ve kızılötesinin olmaması yiyor yoksa 10 numara bir tel

salvador106

salvador106

Üye
s.a kardeşim bisy sorucam ben sana yanlız durumum acil ilgilenirsen sevinirim ben bu siteden 6120 c tema oyun gibi uygulamaları ındırıorum ama nasıl kurucagımı bılmıyorum yardım cı olurmusun

smlator

smlator

Üye
bu tlf u alacak olanlar hiç tereddüt etmesin bile kamerası 2 megapixel yazıyor ama diğer bütün 2 hatta 3 megapixel kameralardan daha iyi ve net görüntüsü var ama tek bir sorunu var bence o da sesi az expressmusic değil 10 üzerinden 9 alır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt