Nokia 6111 güvenlik kodu sorunu !!!

Sponsorlu Bağlantılar

emir849

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6111 güvenlik kodu sorunu !!!
3 hafta önce telefonu servise götürdüm.Telefonu formatlayıp verdiler.Şimdi telefona güvenlik kodu koyamıyorum.Telefonda güvenlik kodu yok ama geçerli güvenlik kodu dio 1111,12345,1234,0000 eski güvenlik kodumu denedim ama hiçbirini kabul etmedi .Yardım lütfeen:agla

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Emir bak kardeşim. güvenlik kodları en az 5 en fazla 10 haneden oluşur. Telefonun formattan sonraki kodu mutlaka 12345 dir. Eğer bu değilse yetkili servis ile tekrar görüş. 0000 demiştin. Bir de onu 5 adet sıfır ile(00000) dene.

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
telefon hattın neyse onun içinde puk veye başka bişey var orayı kazı ve ordaki güvenlik kodunu yaz sonra değiştir benimki TURKCELL ama seninki ne bilmem benimki böyle oldu

ycg35

ycg35

Üye
telefon hattın neyse onun içinde puk veye başka bişey var orayı kazı ve ordaki güvenlik kodunu yaz sonra değiştir benimki TURKCELL ama seninki ne bilmem benimki böyle oldu

adam puk kodu demiyor ki güvenlik kodu diyor 2. mesajda arkadaş çok güzel açıklamış sıfırlanınca normalde 12345 oluyor sen değiştirmediğin sürece öyle kalıyor eğer 12345 değilse tek çözüm servise götürcen ya versiyon yada onlar bi şekilde çözzerler :oke:

Üst Alt