Mustafa Can 19
Üye
Nokia 6110 imei kodu değiştirme
Merhaba herkeze 
Şuan bende bir Nokia 6110 var (navigator değil eski 6110 1999 yapımı) bu telefonu eski kolileri kurcalarken buldum 12 senelik telefon şarja takınca çalıştı
Telefonun bütün özellikleri çalışıyor telefonun fakat şebeke çekmiyor (ayarlardan şebeke yi manuel e alıp arattırınca buluyor şebekeyi fakat hata veriyor yani telefonda sorun yok) büyük ihtimal biri bu telefonun imeiyi kopyalamış (haram olsun ben telefonu açınca inş. onunkide kilitlenmiştir
) tabi fatura vs. olmadığı için gidip düzelttirme şansım yok olsada 12 senelik telefona kimse bakmaz.
Ben bu telin imeisini değiştirmek istiyorum nasıl değiştirebilirim arkadaşlar.
*#0000# yazınca
V 05.31
18-02-99
NSE-3
yazıyor ekranda onuda belirtiyim.

Şuan bende bir Nokia 6110 var (navigator değil eski 6110 1999 yapımı) bu telefonu eski kolileri kurcalarken buldum 12 senelik telefon şarja takınca çalıştı
Telefonun bütün özellikleri çalışıyor telefonun fakat şebeke çekmiyor (ayarlardan şebeke yi manuel e alıp arattırınca buluyor şebekeyi fakat hata veriyor yani telefonda sorun yok) büyük ihtimal biri bu telefonun imeiyi kopyalamış (haram olsun ben telefonu açınca inş. onunkide kilitlenmiştir
) tabi fatura vs. olmadığı için gidip düzelttirme şansım yok olsada 12 senelik telefona kimse bakmaz.Ben bu telin imeisini değiştirmek istiyorum nasıl değiştirebilirim arkadaşlar.
*#0000# yazınca
V 05.31
18-02-99
NSE-3
yazıyor ekranda onuda belirtiyim.