nokia 6101'in anlaşılmaz problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SirioN

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6101'in anlaşılmaz problemi
Slm arkadaşlar. 2 sene evvel yurtdışından bir tane nokia 6101 getirdim. Vergisini verdim, kaydını yaptırdım. Avea simkart taktım ve 2 senedir bu şekilde kullanıyorum. Geçen hafta vodafona geçmeye karar verdim. Fakat telefon vodafonu çalıştırmıyor. Tcell taktım onuda çalıştırmadı. Sadece avea calıştırıyor. 3-5 telefoncu gezdim sorunu çözmeyi bırakın ne olduğunu bile anlayamadılar. Sizce bu sorunu nasıl çözebilirim?
Şimdiden teşekkürler.

FerreT

FerreT

Üye
Galiba telefonu hattınıza kaydettirmişssin Avea hattı dışında başka telefonda çalışmaz..Bizim arkdaştada böyle sorun vardı telefon kaydını kendi hattına yaptırdıgından..Sorun büyük ihtimal budur

SirioN

Üye
    Konu Sahibi
Galiba telefonu hattınıza kaydettirmişssin Avea hattı dışında başka telefonda çalışmaz..Bizim arkdaştada böyle sorun vardı telefon kaydını kendi hattına yaptırdıgından..Sorun büyük ihtimal budur
Telefonun kaydını Turkcell'den yaptırmıştım. Ama Turkcell de çalışmıyor. Telefon formatlanıp yeniden yüklense falan düzelir mi acaba?

serkan_sass

Üye
arkadaşım senden kayıt sırasında bir telefon numarası almışlar o numaradan başka cihazda kullanamazsın...

fbforever

fbforever

Üye

Burdan sordur. Eşleşme bulunursa bakarız çaresine...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...